Romero pred meč sa Adesanyom: Godine su samo broj! Želim da se borim još 10 godina.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Yoel Romero ima priliku da u subotu postane najstariji UFC šampion u istoriji. 42 godišnji Kubanac izgleda sjajno bez obzira na njegove godine. Čovek koji treba svima da nam bude uzor i motivacija.

www.livingmma.com

Posle otvorenog treninga za UFC 248, Romero je rekao novinarima MMA Junkie-a, da želi da dokaže da nema ograničenja i da godine nisu bitne:

Želim da dokažem da nema ograničenja. Godine su samo broj za mene. Mislim da možete sve u životu da uradite ako verujete u sebe! Naravno ako živite disciplinovano i ako živite ne baš tako emocionalnim životom, sve je moguće!

Romero se bori protiv Adesanye za titulu šampiona u srednjoj kategoriji. Ne zavisno od rezultata, bila to pobeda ili poraz, Romero želi da nastavi da se bori kako kaže do svoje 50. godine, jer je to ono što ga pokreće i čini srećnim:

Da, želim se boriti još 10 godina. Spot je život, želim da nastavim sa životom pa zato moram da se bavim sportom. Biću jako ljut kada dođe trenutak kada neću više moći da se takmičim, ali morate nastaviti da se bavite sportom. To je razlika!

UFC 248 se održava u subotu na nedelju (8- marta), event predvode Israel Adesanya i Yoel Romero. Za koga navijate ?

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime