Ruska organizacija druga na svetskoj rang listi! ACA prestigao Bellator!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ruska MMA organizacija ACA (nekadašnji ACB) napravila je veliki skok na listi i zauzima drugo mesto na listi najboljih svetskih MMA organizacija.

Absolute Championship Akhmat

Veliki uspeh za Absolute Championship Akhmat koji je star samo 7 godina a već je uspeo da stigne do druge pozicije na svetskoj rang listi. ACA je pretekao Bellator i preuzeo njihovu poziciju. Zanimljivo ACA je održao duplo manje događaja od Bellatora a četiri puta manje od UFC-a.

Prvi čovek organizacije je Ramazan Kadyrov koji je poznat kao veliki ljubitelj MMA sporta i jedan od zaslužnih ljudi za ekspanziju MMA sporta u Rusiji i bivšim sovjetskim republikama. ACA ima ozbiljan roster boraca, često mečevi budu teži nego u UFC organizaciji, nekada je bila popularna kao organizacija sa domaćim borcima, a danas je sve veći broj boraca širom sveta koji nastupaju za ovu organizaciju. Finansijski je takođe ACA jedna od vodećih svetskih organizacija. Šampioni i glavni borci ove promocije su finansijski obezbeđeni i odlazak u UFC im faktički nije potreban. Još jedna stvar koja privlači borce u ovoj organizaciji je „bonus za pobedu prekidom“, svaki borac koji pobedi prekidom dobija bonus od 10,000 dolara uz svoj honorar i potencijalni bonus za borbu ili prekid večeri.

Ramazan Kadyrov

Od boraca sa Balkana, trenutno jedini član ACA organizacije je Goran Reljić koji je izgubio na svom debiju od trećeg borca srednje kategorije Nikole Dipchikova. Reljća bi uskoro trebali da gledamo u oktagonu ACA u poluteškoj kategoriji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ACA MMA (@aca_mma)

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime