Satoshi Ishii protiv najvećeg srpskog potencijala teške kategorije na SBC 29!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Organizatori SBC-a su u najavi rekli da će SBC 29 Revenge biti možda i najbolji dogaaj koji su organizovali do sada. Nisu ni malo pogrešili. Nakon najave glavne borbe večeri između šampiona velter kategorije Vladislava Kancheva i prvog srpskog UFC borca Bojana Veličkovića, SBC je sve MMA fanove počastio još jednom fantastiičnom borbom.

U teškoj kategoriji sastaće se legendarni osvajač zlatne Olimpijske medalje u džudou, dobro poznato ima svetskoj MMA sceni, član Cro Cop Teama, Satoshi Ishii (23-12-1) i najveći Srpski potencijal teške kategorije Marko Petković (3-1).

Satoshii Ishii je čovek kojeg ne treba preterano predstavljati, dobro poznato ime u borilačkom sportu. Aktuelni SBC šampion je u nešto lošijoj formi, iza sebe ima diskutabilan poraz sudijskom odlukom nakon 5. rundi u borbi za pojas Nemačke organizacije EMC. Ishii je poražen od bivšeg Bellator borca Stuart Austina. Mnogi se ne bih baš složili sa sudijskom odlukom, ali šta je tu je. Satoshi je u poslednjih 5 nastupa doživeo čak 4 poraza. Nakon odličnog otvaranja prošlogodišnjeg PFL-a usledio je niz od 3 poraza. Ispred sebe neće imati ni malo lak zadatak. Njegov protivnik je mladi talentovani borac iz Beograda koji će preko Ishiia pokušati da dođe do svetske MMA javnosti.

Marko Petković je član Sekutor MMA Akademije iz Beograda, sparing partner UFC borca Duška Todorovića. Petković je reprezentativac Srbije u Grapplingu i Rvanju slobodnim stilom, gde ima zapažene rezultate. Takođe je i šampion Srbije u amaterskom MMA. Za sad ima 3 nastupa u SBC organizaciji. Dva puta je pobedio dok je samo jednom bio poražen i to od trenutnog člana PFL-a Hatefa Moeila. Poraz od Hatefa došao je upravo na SBC 19 gde se borio i Satoshi Ishii, kada je osvojio SBC titulu teške kategorije. Uvek nas očekuje zanimljiva borba kada na jednoj strani imamo iskusnog a sa druge strane borca koji je željan dokazivanja. SBC 29 se održava 7 novembra u Novom Sadu.

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime