Savo Lazić i Darko Stošić „autsajderi“ na KSW 59! Antun Račić veliki favorit!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Još samo 7 dana ostalo je do KSW 59 na kojem će nastupiti trojica momaka sa Balkana. Svetske kladionice uvrstile su u svoje ponude program KSW 59 događaja za klađenje.

Foto: Triangle TV

Zanimljivo, bivši UFC borac i neporaženi borac u teškoj kategoriji Darko Stošić ulazi kao „autsajder“ u meč protiv Michal Wlodareka. Činjenica je da je Wlodarek opasan borac, ali hrabar potez svetskih kladionica da na Darka „stave toliko kvotu“. U koliko želite da se kladite na Stošića, koeficijent kvote varira od 1,90 pa čak do 2,0, dok je na njegovog protivnika Wlodareka od 1,75 pa do 1,80.

Takođe kao „autsajder“ prema svetskim bookmakerima i kladionicama ulazi i Savo Lazić. Kladionice Sebastiana Rajewskog vide kao najvećeg favorita na KSW 59. Naravno to ne mora apsolutno ništa da znači, kvote na MMA umeju da budu „nerealne“. Kvota na Lazića iznosi od 2,65 do 2,75, dok je koeficijent na pobedu Rajewskog samo 1,40.

KSW šampion bantam kategorije Antun Račić ulazi u svoju drugu odbranu titule i revanš sa Sebastian Przybyszom kao veliki favorit. Zasluženo ulogu favorita dobio je dubrovčanin i član UFD Gyma. Antun je već jednom pobedio Sebastiana a ovoga puta sastaće se u duelu za šampionski pojas. Kvota na Antuna Račića je od 1,40 do 1,45 a na poljskog borca iznosi čak 2,95.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Na ovaj kao i na sve UFC i KSW događaje možete da se kladite u OKTAGONBET kladionicama po najboljim uslovima! Ponudu za KSW mečeve očekujte početkom nedelje.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime