Savo o meču protiv Croate: „Od kako sam pobedio Truščeka, Panći samo izvoljeva!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Rivalstvu na relaciji Fight Company – ATT ne nazire se kraj. Dva najveća regionalna MMA kluba imaju tradiciju „derbija“.

Savo Lazić i Franisco Barrio Croata

Meč o kojem se već dugo priča i duel koji ceo region želi da vidi je definitivno Savo Lazić protiv Francisca Barria. Spominjalo se da bi taj meč mogao da se nađe na FNC u Beogradu, ali izgleda da od toga neće biti ništa.

Juče je na Instagramu Savo Lazić odgovarao na pitanja fanova, a prvo je stiglo da li će biti potencijalnog meča sa „Croatom“ na šta je Savo odgovorio sledeće:

„Pa ne znam, Panći i njegov tim sad kako ja čujem imaju promene planova sad im se ne sviđa ideja da radimo meč u 75 kg. Sad je počelo da se izvoljeva, a koliko se sećam ni 75kg nije bio problem , dok nisam Ivicu pobjedio onda su se očigledno stvari promenile.
Koliko se ja sećam sa Vasketom i Jankelom je radio 75 ne znam što bi sad bio problem, i samo neka se izjasne Forgi i FNC ja nemam problema i da neće meč, samo nemoj posle da ide pričica neka i da idu prozivke i sad da se pravimo kao da se ovo nije desilo. U suštini meni je svejedno đe ćemo se borit ali ne znam jel Panćiju. Svi znaju da radimo ja i Panći i Vaske i Pejić da je to prodata svaka dvorana u grad, ne zato što smo mi neki vrhunski borci nego zato što je dobra priča i to prodaje“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Nije se dugo čekao na odgovor od „Croate“ koji bi ipak pristao na 75kg za meč protiv Sava, ali je odbacio mogućnost da se to dogodi u maju mesecu (5. mesec) na FNC u Beogradu, jer je doživeo ponovni prelom šake u meču sa Arlen Ribeirom na FNC 10 u Ljubuškom:

„Nemam problem da se borim sa tobom ni do 75kg ni do 100kg, za dobre pare ja se borim sa bilo kim u bilo kojoj kategoriji. Ne bojim se tebe ni nikoga. To što si pobedio Ivicu ne znači da sada mislim da si bolji borac nego pre vaše borbe. A što se uslova tiče, ti ne postavljaš nikakve uslove, tebe ljudi hoće da vide samo jer se boriš sa mnom, a mene žele sa dosta boraca iz regije.
Prihvati to što ti se nudi kada ti se bude nudilo ili me, zato zaboravi 5 mesec (maj mesec) jer mi je pukla šaka i ne mislim da se borim u 5. mesecu. Može drugi datum, mesto mi je svejedno. Ako te to ne zanima onda nastavi da vodiš treninge, jer ima velika lista boraca koji hoće da me pobede i da se bore sa mnom, nisi ti jedini „

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime