SBC 27 večeras bez publike! Povratak Veličkovića u Srbiju posle skoro 6 godina! Odličan fight card!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Serbian Battle Championship održaće svoj 27. event po redu večeras u Vrbasu u Sporskoj hali „CFK“. Zbog epidemije Korona virusa tribine Sportske hale CFK biće prazne. Ovu praksu je primenio i UFC koji će takođe večeras svoj event u Braziliji odžati bez prisustva publike.

SBC 27 je napravio možda i najbolji fight card kada su u pitanju eventovi u regionu. Na ovom eventu nastupiće nekoliko bivših UFC boraca i legendi kao što su: Fabio Maldonado, Goran Reljić, Junior Albini a meč koji publika najviše očekuje je povratak Bojana Veličkovića u ring u Srbiji. Bojan se poslednji put u Srbiji borio pre skoro 6 godina na „Tesla 4“ gde je bio održan event Srbija vs. Rusija. Od tada kreće Bojanova ekspanzija i put na najvećoj svetskoj organizaciji UFC gde je odradio 6 borbi. Za protivnika Veličković ima borca iz Brazila Escley De Arauja.

Ovo će biti prvi Bojanov meč na SBC organizaciji, verujemo da je došao sa ciljem da osvoji šampionski pojas velter kategorije, koji drži Bugarski borac Vladislav Kanchev koji će takođe imati borbu na SBC 27 i braniti pojas protiv Lincoln Henriquea.

Pored borbe za titulu u velter kategoriji, u Vrbasu će se održati i borba za titulu u srednjoj kategoriji. Šampion srednje kategorije Miro Jurković braniće titulu isto protiv Brazilca Jeff Dos Santosa.

Bivši UFC borac i KSW šampion Goran Reljić takođe po prvi put nastupa za SBC u Vrbasu. „Ghost“ će ukrstiti rukavice sa Pedro „Brum“ Dos Santosom.

Legenda MMA sporta Fabio Maldonado će se boriti protiv Petu Adetola. Maladonado je jedno od najvećih imena koje je nastupilo na teritoriji Srbije kada je u pitanju MMA.

Velika šteta što publika neće moći da prisustvuje ovakvom spektaklu, ali zdravlje i bezbednost su najvažniji trenutno. SBC je organizovao prenos na velikom ekranu ispred hale za sve prisutne.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

SBC Revenge izaći će ljubiteljima MMA sporta u susret na svaki način koji trenutne okolnosti dozvoljavaju! SBC 27 Revenge – Najbolja domaća i regionalna MMA organizacija održaće svoj najbolji borilački dogadjaj do sada, nažalost bez prisustva publike – 14. marta u Vrbasu – priredba će se održati iza zatvorenih vrata bez prisustva publike usled epidemije koronavirusa koji, nažalost, sve više uzima maha i u našoj zemlji. Zbog situacije sa koronavirusom u Srbiji i odluke naše Vlade da se sportski dogadjaji u zatvorenom u prisustvu publike neće održavati, SBC 27 Revenge neće biti dostupan široj javnosti uživo, ali ćemo učiniti ono što je u našoj moći, obezbediti prenos manifestacije za ljubitelje MMA sporta u našoj zemlji i širom sveta i svi koji su kupili karte za ovaj veliki internacionalni spektakl dobiće povrat novca! Daćemo sve od sebe kako bismo bili i odgovorni i profesionalni, i kako bismo ispoštovali sve borce, sport, ljubitelje MMA sporta, ali i sve mere predostrožnosti i odluke koje država primenjuje! SBC Revenge kao organizator otići će korak dalje i dati sve od sebe da na svaki mogući način izadje zainteresovanim ljubiteljima MMA sporta u susret kada je ova istorijska manifestacija u pitanju. Budući da publika, usled najavljenih mera, neće moći da prati događaj uživo iz dvorane, organizator će postaviti ekrane za sve zainteresovane ispred dvorane, na otvorenom, i na ostalim mestima gde to bude tehnički moguće, kako bi svako ko želi imao priliku da isprati ovu MMA predstavu svetske klase, makar putem ekrana. Po završetku borbi, kako bi se maksimalno ispoštovale državne mere u prevenciji koronavirusa, i kako bi što manji broj ljudi bio oko samog borilišta, borci će publici ispred dvorane i u objektima u CFK sportskom kompleksu biti dostupni tokom manifestacije, kako bi im se obratili, slikali se sa njima, bili deo samog dogadjaja. Publici je obećan spektakl najviše klase, obećanje će biti ispunjeno, svetske MMA zvezde su već u Srbiji, i iako pod drugačijim okolnostima, još jedan SBC Revenge ispuniće i najveće očekivanja, a mi ćemo, poštujući situaciju i uvedene mere, obezbediti priliku svakom zainteresovanom ljubitelju MMA sporta da makar na neki način

Објава коју дели Serbian Battle Championship (@serbianbattlechampionship) дана

Fight Card za SBC 27:

Nenad Avramović  (76,5 kg) vs. Sergio De Jesus Santos (76,8 kg)

Nemanja Uverić (84,1 kg) vs. Stanislav Krofak (-)

Julio Cesar Araujo (84,6 kg) vs. Nathan „Shogun“ Oliveira (84,5 kg)

Vladislav Kanchev (76,9 kg) vs. Lincoln Henrique (76,9 kg)  – za titulu velter kategorije

Goran Reljić (84,3 kg) vs. Pedro „Brum“ Dos Santos (86,0 kg)

Junior Albini (121,7 kg) vs. Adnan „Nane“ Alić (125,0 kg)

Miro Jurković (83,7 kg) vs. Jeff Dos Santos (84,0 kg) – za titulu srednje kategorije

Fabio Maldonado (108,5 kg) vs. Petu Adetola (112,1 kg)

Bojan Veličković (77,4 kg) vs. Danilo Souza Santos (76,9 kg)

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime