SBC 29: Veličković je novi SBC šampion, pobede Limpa, Neguciča, Uverića!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je SBc 29 koji je održan 7. novembra u Novom Sadu u Spensu. Glavna borba bila je za titulu velter kategorije između Vladislava Kancheva i sada već novog SBC šampiona Bojana Veličkovića.

Bojan Veličković novi SBC šampion

Korona virus je napravio veliki problem SBC 29. Otkazano je nekolko borbi, ali uprkos svim problemima događaj je održan i pronađene su zamene. Bojan Veličković je pobedio do juče aktuelnog šampiona Vladislava Kancheva i postao novi SBC šampion velter kategorije. Slobodan Maksimović je pobedio Sergio de Jesusa podeljenom sudijskom odlukom u najboljem meču večeri. Videli smo i debitantske mečeve u SBC oktagonu neporaženih srpskih boraca Stefana Negucića i Borislava Nikolića koji su nastavili svoj pobednički niz.

SBC 29 – Rezultati

Bojan Veličković def. Vladislav Kančev – jednoglasna sudijska odluka

Slobodan Maksimović def. Sergio de Jesus “Bananeira” – podeljena sudijska odluka

Benjamin Šehic def. Marko Đorđević – SUB (R1 0:53)
Nemanja Uverić def. Majedu Suleman Jababu – SUB (R1  1:30)
Borislav Nikolić def. Milan Stanojković – SUB (R1 0:57)
David Tečer def. Davor Matić – SUB (R1 2:28)
Nemanja Kovač def. Ivan Vladimir – TKO (R1 3:08)
Stefan Negucić def. Tarik Žunić – TKO (R1 0:47)
Predrag Bogdanović def. Rade Novaković – SUB (R1 2:20)
Benjamin Šehic def. Ivan Vićić – SUB (R1 0:52)

Zapratite TRIAGNE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Main event i co main event jedini vredni pomena. Ostali borbe su bile teški mismečevi, što me baš čudi pošto na sbc uvek budu kompetativne borbe i upareni borci pribliznog ranga. Ali korona i otkazivanje su učinili svoje. Veli zasluzeno pobedio, iškolovao Bugarina i videla se razlika u klasi, šteta što nema statistike brojanja udaraca da vidimo koliko ga je puta pogodio. Limp nezasluzeno pobedio, sve 3 runde Brazilac bolji , čvršći i više pogadjao, čak ga je poslao u nokdaun pred kraj 2. runde.
    Za Negucića možda i bolje što Sikeira nije došao, po meni prevelik zalogaj za njega , imao je pauzu , nek odradi jos 2,3 borbe pa onda može. Pedja Bogdanović izuzetan prospekt, ne znam iz kog razloga je pauzirap toliko dugo , nisam ga ni vidjao ni kod Miše na treninzima.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime