SBC Revenge 44: Vaso nakon poraza objavio kraj karijere, Negucić u lavovskoj borbi poražen od Prazeresa!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završen je SBC Revenge 44 koji je održan u petak u beogradskoj „Štark Areni“ a predvodila ga je borba za titulu velter kategorije.

Stefan Negucić i Vaso Bakočević

SBC 44 Revenge na žalost nije bio uspešan za domaće borce. Naši momci su imali polovičan učinak u Štark Areni.

U glavnom meču večeri Stefan Negucić nije uspeo da pobedio odličnog protivnika iz brazila, bivšeg UFC borca Michal Prazeresa i osvoji SBC titulu velter kategorije. Prazeres i Negucić su pružili najbolju borbu večeri, gde su se i jedan i drugi „lavovski borili“. Iskustvo brazilca je presudilo u ovom meču, ali i možda najbitniji i faktor i stvar koja je promenila meč je povreda kolena Negucića u prvoj rundi borbe.

Stefan Negucić i Micihal Prazeres

Na kraju pobede Prazeresa jednoglasnom sudijskom odlukom nakon tri runde borbe. SBC ima novog šampiona velter kategorije.

Michal Prazeres novi SBC šampion

U sunaslovnoj borbi večeri, Max Denner je pobedio Vasa Bakočevića gušenjem u prvoj rundi borbe. „Psycho“ je pomalo „čudan“ ušao u ovaj meč, da bi u intervjuu nakon borbe izjavio kako završava svoju MMA karijeru i da je ovo bio njegov poslednji meč. Da li je ovo bila „vruća glava“ ili konačna odluka videćemo.

Max Denner pobedio Vasa Bakočevića

Predrag Bogdanović je stigao do najveće pobede u svojoj karijeri. Neporaženi MMA borac je savladao bivšeg UFC borca Edmilson Souzu. Do pobede je stigao na način na koji sigurno nije želeo ali to je MMA sport. Brazilac je prilikom pada polomio nogu a Bogdanović upisao najveću pobedu u svojoj karijeri.

Predrag Bogdanović

Miloš Janičić je savladao Akbar Gadzhiekperova tehničkim nokautom u trećoj rundi borbe. Miloš iza sebe ima odličan nastup a u ovom meču je pokazao veliki napredak u mnogim segmentima borbe.

Miloš Janičić upisao novu pobedu

Aslambek Arsamikov je šokirao sve prisutne u Areni, nakon što je nokautirao Stefana Sekulića nakon samo 15 sekundi borbe. Ovo niko nije očekivao! Stefanu želimo brz oporavak. Neverovatno koliko ovaj momak nema sportske sreće.

Aslambek Arsamikov „šokirao“ Štark Arenu

Slobodan Maksimović je pobedio Paulo Bananadu jednoglasnom sudijskom odlukom nakon 3 runde borbe i stigao do 18. pobede u svojoj karijeri.

Slobodan „Limp“ Maksimović

SBC Revenge 44 Rezultati:

  • 1. Slobodan Maksimović def. Paulo Goncalves Silva via Decision (Unanimous) 3R 5:00
  • 2. Aslambek Arsamikov def. Stefan Sekulić via TKO (Punches) R1 0:15
  • 3. Milos Janičić def. Akbar Gadzhiekperov via TKO (Punches) 3R 1:52
  • 4. Predrag Bogdanović def. Edmilson Souza Kevin via TKO (Leg Injury) 1R 3:13
  • 5. Max Denner Vieira def. Vaso Bakočević via Submission (Rear-naked choke) 1R 1:31
  • 6. Michel Prazeres def. Stefan Negucic via Decision (Unanimous) 3R 5:00

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime