SBC Revenge 49 dolazi u Bački Petrovac! Prenos uživo na Arena Fight kanalu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Dugo je MMA publika čekala na novi događaj najveće srpske MMA promocije Serbian Battle Championhsip.

SBC Revenge 49 dolazi u Bački Petrovac 14. septembra

Poslednji događaj SBC Revenge 48 gledali smo u Odžacima gde su se borili Predrag Bogdanović, Uroš Jurišić, Miloš Janičić… Nakon odličnog i zanimljivog događaja u Odžacima SBC nije imao priredbe, a njihov naredni događaj gledaćemo 14. septembra u Bačkom Petrovcu.

SBC Revenge 49 počinje 14. septembra od 19:30, za sve koji nisu u prilici da dođu u Bački Petrovac, obezbeđen je uživo prenos na Arena Fight kanalu. Trenutno su potvrđene četiri borbe. Dve MMA i dve Bare Knuckle Boks.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arena Fight TV (@arenafighttv)

U glavnoj borbi večeri gledaćemo duel u poluteškoj kategoriji između Branislava Huđana (2-1-1) koji se vraća u kavez nakon 5 godina i opasnog nokautera iz Gane, Majidu Suleman Jababua (0-1 MMA, 1-0 Bare Knuckle).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SBC Revenge (@sbcrevenge)

Definitivno najzanimljiviji će biti duel između Luke Filke koji je na poslednjem SBC 48 ostvario pobedu u Bare Knuckle Boksu i pokazao da je to njegova disciplina. Ovoga puta će ukrstiti gole pesnice sa iskusnim MMA borcem Alexandrem Ribeirom kojeg smo gledali u ovoj disciplini na FNC u Beogradu protiv Vasa Bakočevića, gde je brazilac pokazao da se odlično snalazi u ovome.

Alexandre Ribeiro nastupa na SBC Revenge 49

Tomislav Milić i Božidar Krstić će takođe raditi Bare Knuckle Boks borbu. Ova dvojica MMA boraca su odradila dve borbe i obojica imaju po jednu pobedu. „Trilogija“ će biti u Bare Knuckle Boksu što će im i jednom i drugom biti debi u ovoj disciplini.

SBC Revenge 49 dolazi u Bački Petrovac 14. septembra

Ognjen Dimić (7-2) pokušaće da prekine niz od 3 borbe bez pobede. Ovaj atraktivni borac nije imao sreće u poslednjih nekoliko nastupa a u Bačkom Petrovcu će deliti kavez sa iskusnim brazilcem Robson Cavalcanteom (25-16).

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime