Scott Coker o povratku Fedora: „2021 će se boriti sigurno!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prvi čovek Bellatora Scott Coker obradovao je sve starije MMA fanove svojom poslednjom izjavom gde je govorio o povratku legendarnog Fedoru Emelianenku. Prema njegovim rečima „uskoro“ bi trebali da gledamo u oktagonu jednog od najboljih boraca svih vremena.

Fedor Emelianenko

Fedor se poslednji put borio pre skoro godinu dana protiv Quinton „Rampage“ Jackson, gde je slavio pobedom u prvoj rundi. Ove godine nismo videli 44 godišnjeg rusa ni jednom u oktagonu, a više o tome rekao je predsednik Bellatora koji kaže da Fedor ima veliku želju za borbom:

Fedor me konstantno zove i pita kada će se boriti. Tu imamo problem, stvarno želimo da se on bori ali tek kad budemo imali publiku u hali. To je isto tako poseban izazov. Uskoro ćemo morati da donesemo odluku i pokušamo da rešimo vize za sve borce, a to je bilo teško za vreme ovog tranzicijskog perioda. Moramo još malo da sačekamo i vidimo kako će se sve odvijati i onda doneti odluku o tome kad će se on boriti. Ali  2021. godine će se boriti sigurno, bez obzira na sve. On svakako mora  da nastavi da se boriti.

Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime