Sekulić nokautiran spinning back fistom na debiju u ACA! (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Stefan Sekulić na žalost nije imao debi kakav je očekivao u jednoj od najboljih svetskih pormocija ACA.

Vitaly Slipenko nokautirao Stefana Sekulića

Sekulić je nastupio na ACA 136 koji je održan juče u CSKA Areni u Moskvi, ali ga neće pamtiti po dobrom. Borac iz Novog Sada beleži drugi poraz u nizu nokautom za relativno kratko vreme.

Na ACA 136 Stefana Sekulića je nokautirao domaći borac Vitaly Slipenko sjajnim „spinning back fistom“ koji je završio sa udarcima u parteru. Možda je i sudija mogao da pusti još malo pogotovo jer je do kraja runde ostalo samo 14. sekundi, ali to se nije dogodilo i ne umanjuje pobedu i fantastičan potez Slipenka.

Slipenko je juče bio bolji od Sekulića i od samog starta nametnuo svoj tempo, na koji Stefan nije imao odgovor.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Nadamo se da će Stefan uzeti odmor i oporaviti se. Ovo mu je 4 poraz u poslednjih 6 nastupa. Loš niz za Sekulića koji je odličan borac, ali nekada je jednostavno potrebno i sportske sreće i vremena za odmor.

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Niko ne zna sta se desilo sa ovim covekom…tolko dobrih komentara o njemu na sve strane od vrhunskih boraca i sad ovo…Covek je radio sa barem 3 bolja borca i mnogo bolje prolazio…Ovo juce je bila totalna katastrofa,pritom 3 meseca od onakvog stravicnog nokauta nisu dovoljna za oporavak,a ne da se jos radi short notice protiv dobrog borca…Nadam se da ce uzeti barem 6 meseci pauze i sabrati se,ovo ne moze biti dobro ni za koga…Sa srecom Sekula!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime