Slobodan Maksimović napada SBC pojas do 70kg protiv brazilca

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Još jedna borba za pojas potvrđena je za SBC 25 u Novom Sadu. U kategoriji do 70kg sastaće se Slobodan „Limp“ Maksimović (15-5-1) i brazilac Jackson „Tortora“ Loureiro (9-0-1).

Slobodan Maksimović je debitovao na za SBC na 21 eventu protiv Benedito da Silve, koga je pobedio jednoglasnom sudijskom odlukom. U nizu je od 5 pobeda za redom. Jako bitna borba za Limpa, u slučaju pobede i osvajanja šampionskog SBC pojasa, sigurno će biti korak bliži svom cilju, a to je UFC.

Jackson Loureiro je publici u regionu poznat posle pobede nad Stefanom Zvijerom i Nemanjom Kovačem. Radi se o izuzetno dobrom i nezgodnom borcu. Oba naša borca je pobedio bez većih problema. Sigurno da i brazilcu mnogo znači ova pobeda i pojas, jer bi i on sa njim bio korak bliži najvećim svetskim organizacijama.

Da li će Loureiro pobediti trećeg srpskog borca za redom ili će Maksimović prekinuti tu seriju ?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

SBC Lightweight Championship Bout Jackson „Tortora“ Loureiro vs Slobodan „Limp“ Maksimović Još jedan veliki šampion, koji u vlašnistvu ima cenjeni SBC pojas, Jackson „Tortora“ Loureiro iz Brazila, spreman je za novu odbranu svoje šampionske titule, ovog puta protiv jednog od najboljih i najcenjenijih boraca iz Srbije, Slobodana „Limp“ Maksimovića, koji već dugo čeka ovakvu „priliku karijere“, gde bi pobedom sebi otvorio vrata najvećih svetskih MMA promocija! Očekuje nas prava šampionska borba najviše svetske klase! #sbc #sbc25 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #novisad www.sbc.rs

Објава коју дели Serbian Battle Championship (@serbianbattlechampionship) дана

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime