SPREMAN ZA POVRATAK! Pogledajte kako se Woodley sprema za borbu sa Edwardsom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši UFC šampion u velter kategoriji Tyron Woodley uveliko je u pripremama za njegov naredni meč. Woodley će se boriti protiv Leona Edwardsa na UFC Fight Night u Londonu.

Tyron Woodley se nalazi na Tajlandu u AKA timu na pripremama za ovu borbu. Poslednji put se borio u martu 2019. godine, kada je izgubio titulu prvaka u velter kategoriji od Kamaru Usmana. Usman je šokirao svet i dominantnom izvedbom pobedio Woodleya. Od tada se biši šampion nije borio, a na povratničkom meču neće imati ni malo lak zadatak. Boriće se brotiv Leona Edwardsa, borca iz Engleske (Birmingema) koji će biti na domaćem terenu. Pored domaćeg terena, Edwardsova karijera je u ekspanziji. U nizu je od 8 pobeda za redom. Ne zna za poraz od 2015. godine kada je poražen upravo od Kamaru Usmana, aktuelnog šampiona velter kategorije.

Vrlo je verovatno da će pobednik ovog duela, biti kandidat za jednog od narednih izazivača za titulu. UFC u Londonu se održava 21. marta. Event će predvoditi Woodley i Edwards. U Londonu će debitovati i Duško Todorović, jedan od najtalentovanijih boraca u Evropi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Tyron Woodley se nalazi na Tajlandu u AKA gde se priprema za meč protiv Leon Edwardsa koji se održava na UFC u Londonu. Woodley se nije borio dugo, poslednji meč radio je sa aktuelnim šampionom Kamaru Usmanom, od koga je izgubio titulu prvaka u velter kategoriji. Da li može Woodley da pobedi Edwardsa i da se vrati na vrh? #mma #mmafighter #ufc #thenotoriousmma #natediaz #triangle #triangletv #bjj #judo #boxing #news #muaythai #wrestling #knockout #2020 #bellator #kickboxing #kswmma #conormcgregor #khabibnurmagomedov #jonjones #israeladesanya #yoelromero #ufc248 #ufcraleigh #bellator238 #criscyborg #tyronwoodley #akathailand

Објава коју дели 𝚃𝚛𝚒𝚊𝚗𝚐𝚕𝚎 𝚃𝚅 𝙾𝚏𝚏𝚒𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙰𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 (@triangle3tv) дана

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime