SRAMOTNO SUĐENJE! Oezdemir pobedio Rakića sudijskom odlukom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

U sunaslovnoj borbi UFC u Busanu na žalost došlo je do neprijatne suituacije za sve ljubitelje MMA u regionu. Po odluci sudija, Volkan Oezdemir je pobedio Aleksandra Rakića! Prosto je neverovatno, kao da nismo svi gledali isti meč, ali da krenemo od početka!

Foto: MMA Fighting

Aleksandar Rakić je silovito krenuo i videlo se da je realno za klasu iznad Oezdemira. Prvu rundu je bio predominantan za Volkana. Pogađao je čisto, držao distancu i sa svojim vrhunskim kretanjem totalno izolovao Oezdemira, čak ga je i srušio u prvoj rundi.

U drugoj rundi Oezdemir pogađa Rakića kikom u nogu i istog momenta Rakiću na nozi izlazi veliki hematom. Upravo taj hematom je napravio veliki problem i onemogućio Rakića da se kreće kao i na početku meča. Izgledalo je strašno, ali je i pored toga Rakić nastavio meč i bio ravnopravan protivnik i čak zadao više udaraca od Oezdemira.

UFC je imao dosta ovakvih odluka i u većini slučajeva su pristrani borcu koji je bolji na rang lestvici i koji donosi veći profit. Mislim da je neboloza da je Oezdemir pobedio Rakića u ovom meču.

Aco glavu gore za nas si ti pobednik!

Poslednje vesti

Povezani članci

5 KOMENTARA

  1. Trsli su mi se prozori koliko sam urlao pogodilo me strasno a druze ove sudije nemaju psihu nego pun dzep shvajcarsh novcanica nisu morali ni da prate mec kada su sprodali turcima doci c3le i njima na naplatu… Rakic je Vitez odreda Dusanovog za sve njih i podneo je to ane ona picka celava

  2. Realno split Rakic ili draw ali je presudila vidljiva Rakiceva povreda koja je psiholoski uticala na sudije.Bice bolje.Napred Rakic gledao sam objavu na instagtamu nije povredjen sto je najvaznije

  3. Горе суђење од овог је имају само наши у хагу. До врха сви заједно! 🚀💪🏼🇷🇸

    3
    1
  4. Majku im jebem, do pre dvadeset sekundi sam se tresao koliko sam se iznervirao.Ispao sam prostak ali šta ću.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime