Stefan Sekulić dobio ime protivnika za povratnički meč u UFC!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Napokon, Stefan Sekulić je dobio ime protivnika za svoj povratnički meč u UFC organizaciji. Srpski UFC borac se vraća posle duže pauze u oktagon.

Stefan Sekulić

Sekulić će nastupiti na velikom UFC  261 koji predvodi borba za titulu velter kategorije između Kamaru Usmana i Jorge Masvidala. Pored ove borbe, očekuju nas još dva meča za UFC titulu. Rukavice će ukrstiti Weili Zhang i Rose Namajunas i Valentina Shevchenko sa Jessicom Andrade. Događaj se održava 4. aprila.

Srpski UFC borac se vraća posle duge pauze. Nakon UFC debija gde je poražen sudijskom odlukom od Ramazan Emeeva u meču koji je prihvatio nekoliko dana pred borbu, imao je problem sa doping testom i usledila je suspenzija. Stefan Sekulić (12-3) se vraća motivisan i željan borbe a u oktagonu ga čeka Dwight Grant (10-3) član čuvenog AKA tima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Grant u UFC ima 4 nastupa, 2 pobede i 2 poraza. U organizaciju je došao preko Contender Seriesa a definitivno najveća pobeda mu je ona protiv Alana Joubana. Jedva čekamo da vidimo povratnički meč Sekulića, svi borci koji treniraju sa njim imaju samo reči hvale za Stefana i veruju da će biti problem svima u UFC-u. Sekuliću želimo puno sreće i nadamo se novoj pobedi!

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime