Stefan Struve završio MMA karijeru zbog zdravstvenih problema!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najviši MMA borac i jedan od najvećih potencijala teške kategorije Stefan Struve, rekao je zbogom MMA karijeri.

Stefan Struve i Stipe Miočić

Na veliku žalost 32 godišnji Struve, primoran je da završi svoju MMA karijeru zbog zdravstvenih problema. Holanđanin visok 212 cm već duže vreme ima problem sa zdravljem, UFC ga je nedavno kontaktirao u vezi sledećeg nastupa, ali zbog strašne vrtoglavice i zujanja i bolova u ušima Struve je rešio da prekine svoju karijeru.

Stefan Struve (29-13) je nekada bio najveća nada teške kategorije. Neverovatne fizičke predispozicije tada 21 godišnjeg momka zadivile su UFC gde se našao kao najmlađi teškaš. Najveća pobeda je definitivno nad najboljim teškašem današnjice Stipom Miočićem. Struve je naneo prvi i do skoro jedini poraz Miočiću. Publika u regionu dobro pamti i čuveni rat sa Denisom Stojnićem ali i poraz od Mark Hunta gde je holanđaninu slomljena vilica.

Od UFC u Roterdamu koji je predvodio protiv Volkova gde su se borili i Aleksandar Rakić, Bojan Veličković i Bojan Mihajlović kreće loš niz Struvea. Nakon poraza od Volkova te noći u poslednjih 6 nastupa samo jednom je uspeo da izađe kao pobednik iz UFC oktagona. Česti problemi sa povredama totalno su uništili karijeru nekada velikog talenta. Ostaje žal što svoju formu sa početka karijere nije uspeo da ponovi. Uživali smo u njegovim mečevima i nadamo se da ćemo ga videti prsutnog u MMA sportu, ako ne kao borca barem kao trenera.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime