Sterling odbio revanš sa Yanom zbog problema sa povredama!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Novi šampion bantam kategorije Aljamain Sterling mogao bi da napravi veliku pauzu zbog problema koje ime sa starim povredama.

Aljamain Sterlin i Petr Yan UFC 259

U razgovoru za Middle Easy aktuelni šampion je izjavio kako je odbio revanš sa Petr Yanom koji mu je UFC ponudio odmah posle borbe ali je to morao da odbije:

Tražili su da se borim 15. maja i to su mi ponudili nedelju dana nakon borbu koju sam odradio. Glava mi još nije bila u ovom sadašnjem svemiru, ali da morao sam to da odbijem“

Razlog za odbijanje borbe sa Yanom su povrede koje ima Sterling i koje će pokušati da sanira u narednom periodu:

Malo sam izlomljen, radi se o problemima koji su tu već deset godina. Oni se progresivno pogoršavaju svakim novim trening kampom. Trenutno sam u situaciji gde mi je operacija dobra opcija jer prolazim kroz gubitak mišićne snage u ruci. Ako mi se ne dogodi nekp čudu i budem mogao da opet radim sklekove i zgibove, ne vidim šta mi drugo preostaje osim operacije“,

Ova situacija će dodatno „usporiti“ bantam kategoriju. Petr Yan čeka svoj napad na titulu a tu su i Cory Sandhagen i TJ Dillashaw koji imaju zakazan duel 8. maja. Pobednik te borbe će takođe ući u ozbiljnu konkurenciju za borbu za titulu. Videćemo kako će UFC reagovati i u slučaju da Sterling ne bude mogao da se bori, možda u priču ubace i privremenu titulu šampiona.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Бедни Стерлинг прво исфолирао у самом мечу за титулу као не треба му појас а после све ради контра од тога што је причао. Хвали се појасом и 10 година вуче повреду и баш сад је као право време за операцију дај немој да нас зајебаш друже. Човек нашао најгори изговор да не брани појас одмах против Јана и нада се да ће Дилашо или Сандхегн да га победе па да против њих брани појас. Од данас Стерлинг дефинитивно најомраженији борац.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime