ŠTETA! Marko Bojković propušta FNC u Puli zbog povrede kolena, FNC pronašao zamenu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Jedan od najperspektivnijih boraca u regionu Marko Bojković (3-0) na žalost neće nastupiti na velikom FNC 7 koji se održava u Puli.

Marko Bojković nakon pobede na FNC 4, FOTO: fnc

Publika je sa nestrpljenjem očekivala najveći ispit u dosadašnjoj karijeri za Marka Bojkovića, ali na žalost za tako nešto će morati još da sačeka. Marko je trebao 3. septembra da se bori protiv do sada najtežeg protivnika u svojoj karijeri, brazilca Arlen „Benks“ Ribeira (11-4), ali nova-stara povreda ga je u tome sprečila.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

„The Skull Crasher“ je obnovio povredu kolena koje je operisao nakon meča na FNC 5 u Zaboku protiv Luke Giorgadzea koji je pobedio jednoglasnom sudijskom odlukom. Bojković je nakon te borbe operisao koleno, ali izgleda da oporavak nije prošao kako treba, pa je mladi borac ponovo doživeo povredu istog kolena.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fight Nation Championship (@fnc_mma)

FNC je brzo reagovao i pronašao zamenskog protivnika za brazilca koji je na putu ka Hrvatskoj. Na „crtu“ Ribeiru izaćiće španac Kerker Silva (5-3). Silva je crni pojas BJJ, ima veliko iskustvo u kik boksu, a isto kao i „Benks“ preferira borbu na nogama. Publiku u Puli ali i kraj malih ekrana, očekuje izuzetno zanimljiv duel dvojice atraktivnih boraca.

Marku želimo brz oporavak i nadamo se da ga uskoro ponovo gledamo u kavezu.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime