ŠTETA! Otkazana borba Radeta Opačića po dolasku u Singapur!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Loše vesti nam dolaze sa drugog kraja planete. Jedan od najboljih teškaša Rade Opačić ostao je bez borbe na velikom ONE Championship TNT zbog pozitivnog testa.

Rade Opačić novi član One Championshipa

Rade Opačić i njegov trener Nikola Pavković su krenuli iz Beograda put Singapura sa negativnim testovima. Po dolasku na redu je bila standardna ONE procedura i testiranje učesnika događaja. Na tom testiranju Radetov PCR test bio je pozitivan, dok je Nikolin negativan. Ponovilo se testiranje a rezultati su se pokazali isti.

Na žalost po drugi put borba Radeta Opačića i Patrick Schmida. Prvi put u januaru je švajcarac bio pozitivan na virus, dok je sada Opačićev rezultat pozitivan. Radeta i Nikolu očekuje 14 dana karantina u Singapuru pred polazak kući. Ovih dana očekujte intervju sa Radetom koji će nam objasniti celu situaciju:

„Nazalost lose vesti iz Singapura.. kao što sam već najavio trebao sam da nastupim na jednom od najvećih ONE Championship eventa ikada #ONEonTNT, međutim korona je i ovog puta sprečila da se susretnem sa švajcarcem Patrikom Smidom. Prvi put u januaru, naš planirani meč sprečio je njegov pozitivni pcr test, dok je ovog puta to bio slučaj sa mnom.
Na prvom pcr testu, odnosno neposredno pred let za Singapur, bio sam negativan i osećao sam se nikada bolje što se tiče i forme i zdravlja. Zatim sledi testiranje po sletanju u Singapur i dan posle saznajemo da mi je pozitivan nalaz, bez ama ikakvog simptoma da bi nešto ukazivalo na to. Da bi pokušali da sačuvaju meč, odradili su mi dodatni test na antitela koji se pokazao pozitivnim odnosno dobrim po mene, ali i još jedan pcr test koji je opet dosao kao pozitivan na koronu. Sledi karantin, meni kao i mom treneru koji je bio negativan na svim pcr testovima.“

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rade Opacic (@radeopacic)

Rade nije imao apsolutno nikakve simptome i osećao se kako kaže nikad bolje. Nadamo se da će biti sve u redu i da će imati priliku da se susretne sa Schmidom, kako kažu „treća sreća“.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime