Stipe Miočić: „Voleo bi da se borim u Hrvatskoj, videćemo šta kaže UFC!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najbolji teškaš današnjice po nekima i svih vremena, Stipe Miočić, voleo bi da se bori u Hrvatskoj. Odgovarao je Stipe prošle nedelje na pitanja svojih fanova na Twitteru gde su se našla zanimljiva pitanja, pogotovo za publiku u regionu.

Stipe Miočić

Jedan od fanova postavio je pitanje Miočiću da li ima u planu da odradi UFC meč koji bi se održao u Hrvatskoj na šta je ovaj odgovorio:

„Kada se situacija smiri, naravno da bih voleo da se borim u Hrvatskoj. Bilo bi to sjajno. Volim zemlju, čudesna je. Volim sve o njoj, volim to što sam Hrvat i nadam se da će se to dogoditi. Definitivno bih to voleo kada se završi ova pandemija. Videćemo šta će UFC kaže i gde žele da odradim svoj naredni meč. To bi bilo sjajno, a ako ništa drugo nadam se da ću se boriti u Clevelandu.

Zamislite samo dolazak UFC-a u Hrvatsku i da tu Stipe Miočić brani svoj pojas šampiona teške kategorije. To bi bio pravi spektakl i tražila bi se karta više koja god da je cena. Zapratite TRIANGLE TV na Instagramu i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu i uživajte u najboljem sadržaju.

Poslednje vesti

Povezani članci

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime