Stošić i De Fries oči u oči! Erslan ostao bez borbe, Pejić imao višak kilograma! (VIDEO)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Sve je spremno za sutrašnji KSW 67 koji predvodi duel između Phil De Friesa i Darka Stošića za titulu šampiona teške kategorije.

Phil De Fries i Darko Stošić

Mnogo problema i promena doživeo je dugo iščekivani KSW 67. Na žalost bez borbe je ostao Ivan Erslan kojem je prvo otkazao Hasan Mezhiev, da bi KSW prekjuče zamenu pronašao u Brazilcu Caio Bittencourtu, koji se nije osećao dobro i pao je u nesvest zbog velikog broja kilograma koje je skinuo.

Bittencourt nije dobio medicinsku dozvolu da nastupi sutra, pa je Ivan Erslan ostao bez borbe za koju se mukotpno spremao. Nadamo se da će KSW uskoro Erslanu pronaći borbu.

Filip Pejić je prekoračio dozvoljenu granicu koja je dogovorena na 68,5 kg. „Nitro“ je bio teži 500grama i stao na vagu sa 69 kg. Pejić će ostati od 30% od svog honorara.

Darko Stošić i Phil De Fries su odradili poslednje suočavanje pred sutrašnju borbu za titulu KSW šampiona teške kategorije. Bez pompe i tenzije, kao i uvek, najbolji teškaši KSW promocije su odradili svoje obaveze prema medijima i publici. Na današnjem merenju Phil De Fries je imao 120,1 kg dok je Darko Stošić bio na 105,2 kg.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

KSW 67 počinje sutra od 19h a PPV za gledanje možete kupiti na OVOM LINKU.

YouTube player

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime