STRAŠAN TEŠKAŠKI DVOBOJ: Lewis i Oleynik predvode Fight Night!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC Fight Night koji se održava 8. avgusta dobio je glavnu borbu. Ovaj događaj će predvoditi duel dva teškaša koji su u vrhu kategorije, Derrick Lewis i Alexey Oleynik. Ovu vest potvrdio je ESPN.

Biće ovo duel dva iskusna borca, koja poseduju totalno različit stil borbe. Uvek bude zanimljivo kada imamo borce koji gaje raziličiti stil borbe jedan protiv drugog.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Derrick Lewis i Alexey Oleynik predvodiće UFC FIght Night 08. avgusta. Ko pobeđuje u ovom teškaškom duelu❓

Објава коју дели 𝚃𝚛𝚒𝚊𝚗𝚐𝚕𝚎 𝚃𝚅 𝙾𝚏𝚏𝚒𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙰𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 (@triangle.tv) дана

Derrick Lewis (23-7) je u nizu od dve pobede. U svom poslednjem nastupu pobedio je debitanta u teškoj kategoriji Ilir Latifia jednoglasnom sudijskom odlukom. Lewis je dosta napredovao i pokazao nam je da nije samo jak udarač za kakvog ga mnogi fanovi smatraju. Nije se borio od 8.2.2020, biće zanimljivo videti ga u narednom meču protiv iskusnog protivnika koji ima totalno drugačiji stil borbe.

Alexey Oleynik (59-13-1) je najstariji borac u teškoj kategoriji. Rus ima 42 godine, ali je u odličnoj formi. „Ruski udav“ je u nizu od dve pobede za redom. Poslednji nastup imao je na UFC 249 kada je pobedio Fabricia Werduma podeljenom sudijskom odlukom u jako zanimljivom duelu. Oleynik je jedan od najboljih greplera u UFC i borac sa velikim brojem završnica. Biće zanimljivo videti ga protiv Lewisa. Pobednik ovog duela nastavlja svoj put ka vrhu kategorije.

UFC koji predvodi ova borba održava se 8 avgusta na još uvek nepoznatoj lokaciji. Za sada pored ovog meča zakazan je i još jedan duel u teškoj kategoriji, gde će se boriti dva možda i najveća potencijala teške kategorije Sergey Pavlovich i Ciryl Gane. S obzirom da već za sada ima dosta Evropskih boraca, možda možemo očekivati i događaj u Evropi.

Ko pobeđuje u ovom meču?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime