Thiago Santos: Ovo mi je prvi put da odbijam borbu, želim ono što sam zaslužio!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Thiago Santos (21-7) se nije borio još od 6. jula kada je izgubio od Jona Jonesa na UFC 239 podeljenom sudijskom odlukom. I ako nije pobedio Santos je zadobio veliko poštovanje MMA fanova. Malo mu je falilo da osvoji titulu šampiona. Na nesreću iz borbe je izašao sa povredom kolena, za koju se ispostavilo da je teže prirode. Popularni Maretta je operisao koleno a njegov oporavak je na samom kraju.

Santos je u razgovoru za MMA Fighting otkrio kako je dobio ponudu od UFC za njegov naredni meč, ali kako kaže po prvi put u svojoj karijeri je odborio borbu. U slučaju da mu UFC ne da priliku za borbu za titulu, Santos želi da se bori protiv nekog ko je konkurentan u bobri za titulu, nekoga iz top 5 gde bi u slučaju pobede bio na korak od titule:

Žele da mi daju borbu koju ja ne želim. Nikad do sada nisam odbio borbu, nikad nisam birao protivnike, ali sad sam došao do toga da ipak nešto zaslužujem i neću prihvatiti ništa manje od toga. Ponudili su mi nešto što bi bio korak unazad za mene, a ja na to nisam spreman. Ne mogu vam reći ime ponuđenog protivnika jer bih mogao imati problema zbog toga, ali ponudili su mi nekoga ko nije čak ni u Top 10. Mislim da se ne bih trebao boriti protiv borca koji je ispod petog ili šestog mesta na listi, ili protiv nekoga ko je trenutno u usponu. Bio sam uznemiren kad su mi ponudili nekoga ko dolazi iz poraza. Odbio sam ponudu jer nije pošteno prema meni. Ali, tako je kako je, čini mi se da ćemo imati problema po pitanju dogovaranja sledeće borbe. rekao je Santos za MMA Fighting

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

  1. Da mu nisu ponudili Rakića,on dolazi iz poraza 10 je na rankingu u polutesku.Moguće,moguće mada je Rakić na zabrani 6 meseci od doktora zbog povrede posle meča sa Oezdemirom.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime