Tim Alekse Čamura uložio žalbu na suđenje u poslednjem meču!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Aleksa Čamur je na žalost doživeo drugi poraz u svojoj karijeri od Nicolae Negumereanua na UFC Vegas 29.

Aleksa Čamur izgubio od Nicolae Negumereanua

Čamur i Negumereanu su odradili 3 odlične runde, vrlo približne, ali su arbitri na kraju podeljenom odlukom doneli odluku da je pobednik rumunski borac.

Tim Alekse Čamura nakon ponovnog gledanja meča, uložio je žalbu na suđenje glavnog sudije Mike Beltrana Atletskoj komisiji u Nevadi. Tim srpskog UFC borca smatra da je sudija Beltran napravio kardinalnu grešku u situacijama kada je opominjao Negumereanua koji se nekoliko puta držao za žicu.

January 18, 2020; Las Vegas, Nevada, USA; Aleksa Camur moves in for a hit as Justin Ledet defends during UFC 246 at T-Mobile Arena. Mandatory Credit: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Pored hvatanja za ogradu, rumunski borac je dobio od glavnog sudije čak sedam verbalnih i tri fizičke opomene uz jedan „time out“. Tim Alekse Čamura ulaže žalbu jer sudija nakon svih opomena i upozorenja koje je uputio rumunskom borcu ni u jednom momentu nije oduzeo bod (koji bi trebao po pravilu).

Da je sudija u bilo kom momentu oduzeo zasluženo bod Negumereanuu, Aleksa bi gotovo sigurno pobedio u ovom duelu. Videćemo šta će biti po ovom pitanju i kakav će odgovor biti Atletske komisije.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime