Tony Ferguson dobio ime protivnika, čeka ga opasan borac iz TOP 10!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Tony Ferguson dobio je ime svog novog protivnika i datum za svoj prvi meč u 2021. godini.

„El Cucuy“ je u nizu od 2 poraza (Justin Gaethje i Charles Oliveira) i trenutno se nalazi na 5. poziciji izazivača lake kategorije. Podsetimo pre manje od godinu dana Ferguson je bio prvi izazivač za titulu za koju se i borio (privremenu zbog otkazivanja borbe sa Khabibom) upravo protiv Gaethjea.

Prema pisanju uglednog portala MMA Junkie, duel između Tony Fergusona i opasnog Beneil Dairusha je gotova stvar i samo se čeka zvanična potvrda. Ovaj meč bi trebao da se održu na UFC 262 koji se održava 15. maja ove godine. Dariush je u fantastičnoj formi, iza sebe ima 6 pobeda za redom u UFC. Trenutno se nalazi na 9. poziciji lake kategorije i pobeda nad Fergusonom bi ga stavila u sam vrh kategorije.

Tony Ferguson i Beneil Dariush

Beneil trenira u Kings MMA sa našim Urošem Medićem. Iranac je debitovao u UFC još davne 2014. godine a od tada je zabeležio čak 15 pobeda, 4 poraza i 1 nerešenu borbu. Dariush je opasan protivnik i svaki borac lake kategorije bi mogao da ima ozbiljan problem sa ovim momkom. Biće zanimljivo videti kakav će biti Ferguson u ovom duelu i kako će uticati na njega dva poraza u nizu, što mu se prvi put u karijeri dogodilo. Svakako nas očekuje zanimljiv meč 15. maja.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Ko pobeđuje?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime