Tony Ferguson odlazi u Abu Dhabi na UFC 242 kao potencijalna zamena

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Još samo 5 dana ostalo je do UFC 242 koji će po prvi put otići u Ujedinjene Arapske Emirate (Abu Dhabi). Glavni meč na ovom eventu je borba za šampionski pojas u lakoj kategoriji između Khabiba Nurmagomedova i Dustina Poiriera.

Pošto je u prošlosti UFC imao mnogo problema sa otkazivanjem mečeva u samom fight week-u, ovoga puta čelnici najbolje svetske promocije su rešili da ništa ne prepuštaju slučaju i da ni pod kojim uslovom ne dovode u pitanje glavnu borbu večeri.

Tony Ferguson

 

Tony Ferguson je trenutno na odgovarajućoj kilaži i biće prisutan u Abu Dhabiu. U slučaju da neko od aktera glave borbe otkaže nastup, „El Cucuy“ će dobiti priliku da se domogne šampionskog pojasa.  Tony Ferguson je u nizu od 12 vezanih pobeda. Nesuđena borba između njega i Khabiba je otkazana čak 4 puta. Bilo bi pravo ludilo kada bi videli njih dvoje u Abu Dhabiu.

A kako je predsednik UFC-a Dana White najavio, na eventu u Abu Dhabiu prisutan će biti i Conor McGregor. Zamislite to ludilo, Khabib, Conor, Ferguson i Poirier na jednom mestu. Očekuje nas pravi show.

Ko po vama osvaja pojas u lakoj kategoriji ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime