TOP 10 balkanskih boraca sa najviše pratioca na Instagramu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

MMA je najbrže rastući sport u svetu, a vrlo popularan postaje i na Balkanu. Televizije i mediji počeli su sve češće da MMA borce stavljaju u prvi plan, a publika je i te kako zainteresovana da ih vidi. MMA borci su sve više praćeni na društvenim mrežama a pogotovo na Instagramu. U tekstu pogledajte TOP 10 balkanskih boraca sa najviše pratioca na Instagramu:

10. Vlasto Čepo – 30 K : Vlasto Čepo je momak srpskog porekla koji se rodio u Novom Sadu a trenutno živi i trenira u Slovačkoj. Prilično je aktivan na društvenim mrežama i malo pratioca mu nedostaje da pređe cifru od 30 000. Vlasto nastupa u „Oktagon“ oraganizaciji koja predenduje da postane jedna od najboljih svetskih organizacija. Osvajač je Oktagon Underground turina. Nedavno je debitovao za Oktagon gde nije imao sreće i doživeo je prvi poraz u svojoj MMA karijeri. Pored uspeha u MMA, Čepo se uspešno takmičio u profesionalnom boksu.

Vlasto Čepo

9. Mirsad Bektić – 35 K : UFC borac iz Bosne i Hercegovine Mirsad Bektić je takođe aktivan na društvenim mrežama. Bektić je i nutricionista, pa svi ljudi koji ga prate mogu videti kako izgledaju njegovi obroci, treninzi i ostale aktivnosti vezane za sport. Mirsad je upao u malo lošiju formu i u nizu je od 3 poraza. Verujemo da će se vratiti na pobednički put i pokazati sav svoj kvalitet i potencijal, jer ga definitivno ima.

Mirsad Bektić

8. Aleksandar „Joker“ Ilić – 64 K : Joker je sigurno jedan od boraca koji najbolje vodi instagram profil. Kada bi pitali ljude koji se bave marketingom i socijalnim mrežama koji borac ima najbolji profil, sigurno bi se opredelili za Ilićev. Na žalost malo je falilo da pobedi KSW šampiona Michal Materlu i ponovo šokira poljsku publiku.U Poljskoj, Ilić je velika zvezda a u Srbiji je jedan od boraca koji je najtraženiji u medijima. Jedva čekamo sledeći Jokerov nastup!

Aleksandar „Joker“ Ilić

7. Darko Stošić – 74 K – Bivši UFC borac još uvek čeka svoj debi u KSW organizaciji. Najbolji srpski teškaš je jedan od omiljenih boraca kod publike i takođe je često tražen po medijima. Čak je dobio i ulogu u nastavku popularnog filma „Južni Vetar 2“. Dugo se nije borio, publika jedva čeka da ga vidi ponovo u oktagonu. Kao što smo rekli, još uvek čeka svoj debi u KSW organizaciji, a za sada ga nema ni na vidiku. Nadamo se da ćemo u što skorije vreme ponovo gledati Darka u oktagonu.

Darko Stošić

6. Dušan Džakić – 99 K – Sada već bivši MMA borac Dušan Džakić već duže vreme važi za jednog od najpopularnijih MMA boraca u regionu. od početka svoje karijere Džakić je bio zanimljiv kako medijima tako i publici. Agresivan stil borbe i „nastupi van ringa“ Džakća su lansirale u main stream. Gotovo da ne postoji čovek koji nije čuo za Dušana Džakića. Dušan je završio svoju MMA karijeru i totalno se promenio. Okrenuo se veri i često apeluje na klince da se ponašaju sportski i ne prave greške koje je on pravio. I ako nije aktivan borac, Džakić je i dalje jako tražen kako kod publike tako kod medija i svrstavaju ga i dalje u grupu najpoznatijih boraca u Srbiji.

Dušan Džakić

5. Roberto Soldić 115 K – KSW šampion Roberto Soldić je jedan od najboljih boraca koji trenutno nisu u UFC organizaciji. Hrvatski borac prosto melje konkurenciju u Evropi i došao je do situacije da nema adekvatgno protivnika i da će sledeći meč iskočiti u kategoriju iznad svoje matične. MMA fanovi na Balkanu prosto obožavaju Soldića. Nije tolliko prisutan u medijima. Definitivno je velika karijera pred ovim momkom!

Roberto Soldić

4. Aleksandar Rakić 151 K – Četvrtoplasirani borac sveta Aleksandar Rakić je definitivno najbolji borac kojeg imamo. Na borbu ili dve je do napada na titulu poluteške kategorije. Rakić odlično vodi svoj instagram profil gde svakog dana možemo videti kako trenira i kako se hrani. U poslednjem meču pobedio je bivšeg izazivača za titulu Anthony Smitha i napravio najveći uspeh u istoriji srpskog MMA. Svi jedva čekamo njegov dolazak u Srbiju gde je velika zvezda i uzor mladima.

Aleksandar Rakić

3. Vaso Bakočević 184 K – Definitivno borac koji privlači najviše pažnje i ima najveći publicitet je bez sumnje Vaso Bakočević. Kako bi rekli „balkanski Conor McGregor“. Vaso ima verovatno i najveću bazu „okorelih“ fanova. Postoje i on koji ga ne vole, ali svi ga prate i gledaju njegove borbe. Preko 60 mečeva u MMA i sada izlet u Bare Knuckle (boks bez rukavica) mu daju epitet „najluđeg borca“. Nema čoveka koji prati MMA na ovim prostorina da nje čuo za njega, a prisutan je u svim velikim medijima i sa pravom ga možemo smatrati najpopularnijim borcem na Balkanu.

Vaso Bakočević

2. Mirko Filipović 275 K – Mirko Cro Cop je sinonim za borilačke sportove na ovim prostorima. Živa legenda svetskog MMA i jedan od boraca čiji će se potezi i mečevi prepričavati dokle god postoji MMA sport. Mirko ima veliki broj pratioca iz celog sveta i ostaje velika žal što više nećemo gledati Mirkove mečeve i uživati u njima. Imali smo tu čast i privilegiju da odrastamo uz nastupe Cro Copa. JEDAN JEDINI!

Mirko Filipović

1. Erko Jun 1,1 M – Borac sa najviše Instagram pratioca je definitivno bosanskohercegovačka zvezda Erko Jun. Pre MMA karijere Erko je imao izuzetno uspešnu bodybilding i modeling karijeru. Jun je sada član KSW organizacije i predstavlja UFD Gym iz Dizeldorfa. I Erko jako kvalitetno vodi svoj profil gde sa svojim pratiocima često deli svoje treninge koje radi. Veliki broj svestkih zvezda prati Erka Juna a ako ovako nastavi vrlo brzo će doći do 2 miliona.

Erko Jun

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime