Topuria uzvratio Rodriguezu: „Nisam dobijao borbe zbog pričanja, nego što sam sve pobeđivao!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Stvari su počele da se zakuvavaju između UFC boraca perolake kategorije, Ilie Topurie i Yair Rodrigueza.

Ilia Topuria

Rodriguez je u nedavnom intervjuu izjavio kako je Topuria preko izjava i popularnosti dobio napad na titulu i da je on taj koji zaslužuje pre Topurie da napadne titulu. Kao što je poznato, Ilia Topuria će se boriti protiv Alexander Volkanovskog 18. februara u meču za titulu polulake kategorije na UFC 298.

Alexander Volkanovski i Ilia Topuria UFC 298

Topuria (14-0 MMA, 6-0 UFC) je u proteklim borbama izgledao dominantno. U poslednje dve borbe pobedio je Josh Emmetta i Bryce Mitchella a na društvenim mrežama je iskoristio priliku da podsmeva Yaira i osvrne se na njegove borbe u kojima je, kako on navodi, imao dosta sreće:

„Nisam dobijao velike borbe zato što sam pričao nego zato što sam pobeđivao. To je velika razlika između mene i njega. Nisam pobedio borbu jer se moj protivnik povredio (Bryan Ortega) i nisam pobeđivao borbu nakon što su me isprebijali a ja u petoj rundi bacio jedan lakat koji ne znam ni sam kako sam uspeo. Mene bar ne koriste kao krpu u borbama.“

Topuria je dao neke hrabre izjave i tvrdi kako mu je Volkanovski najlakši test do sada, a takođe tvrdi da on svoje reči opravda u borbama:

„Kako on to misli da ja pričam? Pusti ga da priča i dobiće napad na titulu? Da li je on lud? Ako će gledati ovo evo jedan savet za njega. Počni da pobeđuješ i pojaviće ti se velike stvari. Pričanje ti ništa ne donosi. Ono što trebaš da uradiš je da pobeđuješ dominantno, što je za tebe očigledno jako teško!“

Yair Rodriguez (16-4 MMA, 10-3 UFC) je zakazao revanš sa Brian Ortegom (15-3 MMA, 7-3 UFC) na eventu koji će se održati u Meksiku 24. februara.

Yair Rodriguez pobedio Brian Ortegu

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime