TRIANGLE SAZNAJE: KSW održava sledeći event 11. jula! Park vs Garmot 3 i Mankowski vs „Polish Zombie“!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kako Triangle nezvanično saznaje, najbolja evropska promocija KSW održaće svoj sledeći event 11. jula. O ovome se priča već neko vreme u Poljskoj, dok su pojedini sportski kanali preneli ovu vest noćas.

Prema informacijama iz Poljske, event će predvoditi borbe u lakoj kategoriji,jedna je za pojas lake kategorije gde će se susresti šampion Mareusza Gamrota 15-0 i bivši šampion Norman Parka 28-6 po treći put, dok će u drugoj borbi nastupiti legendarni Borys Mankowski 20-8 i Marcin Wrzosek „Polish Zombie“ 14-6. Ovaj event bi najverovatnije trebao da bude u studiju bez prisustva publike.

Norman Park je u odličnoj formi, trenutno je u nizu od 5 pobeda. Poslednji put je izgubio upravo od Gamrota sa kojim se ponovo sastaje. Ovo će biti njihov 3 susret. U prvoj borbi je pobedio poljak i preuzeo titulu od Parka dok je druga borba završena „no contest“, zbog ubadanja Gamrota prstom u oko Parka. Ova dva borca ne gaje baš velike simpatije jedan prema drugome, tako da nas očekuje zanimljiv duel. Mateuzs Gamrot je zabaležio 15 pobeda u svojoj karijeri bez poraza i smatra se jednom od najvećih poljskih MMA nada.

Borys Mankowski je bivši šampion velter kategorije. Titulu je izgubio od Roberta Soldića. Posle niza od 3 poraza (Khalidov, Soldić, Parke) Mankowski se vratio na pobednički niz pobedom nad Vasom Bakočevićem na KSW 51 u Zagrebu. Pobednik duela između njega i „Polish Zombia“ biće sledeći izazivač za titulu u lakoj kategoriji. Marcin Wrzosek „Polish Zombie“ je odličan borac ali u promenljivoj formi.  U poslednjem meču izgubio je od Norman Parka na KSW 50.

U narednih par dana imaćemo više informacija o svemu ovome.

Poslednje vesti

Povezani članci

2 KOMENTARA

  1. Na ovom eventu bi trebalo da nastupaju samo borci iz Poljske i oni koji su trenutno u Poljskoj, zbog situacija sa korona virusom.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime