TRIANGLE SAZNAJE: PFL meč Ante Delije pod znakom pitanja!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Kao i uvek kada su u pitanju vesti vezane za regionalni MMA, prvi do informacija dolazi Triangle TV. Prema informacijama koje smo dobili, meč između Ante Delije i Hatef Moeila je pod znakom pitanja!

Ante Delija ostao bez protivnikaI ako još uvek nije zvanično potvrđeno, pitanje je samo dana kada će PFL objaviti novog protivnika dubrovačkom borcu. Iz razgovora sa menadžerom Ante Delije ali i Hatefa Moeila, Ivanom Dijakovićem saznali smo da do ove borbe neće doći.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

 Kako prenosi jedan od najboljih svetskih menadžera i vlasnik UFD-a Ivan Dijaković, Hatef Moeil još uvek nije uspeo da dobije vizu za Ameriku a po svemu sudeći je neće ni dobiti. Upravo to je i razlog zbog kojeg je otkazan njegov meč u prvom kolu protiv Ali Isaeva, koji javnosti nije bio poznat sve do danas.

Ivan Dijaković vlasnik UFD Gyma i UFD Sports Managementa

Upitali smo Ivana Dijakovića za komentar na to što će oktagon deliti dvojica njegovih boraca Ante Delija i Hatef Moeil koji su članovi UFD Sports Managementa, na šta nam je Dijaković odgovorio:

„To je sve deo sporta, neka uvek bolji pobedi. U ovom slučaju hatef još uvek čeka vizu. zbog toga se nije borio u prvoj borbi.“ rekao je Ivan Dijaković za Triangle tv

PFL bi u narednih nekoliko dana trebao da objavi novog protivnika za Ante Deliju u koliko Hatef ne dobije vizu. Cilj se verovatno ne menja, a to je pobeda prekidom i plasman u narednu fazu, gde Delija zaslužuje da se nađe.

Zapratite Triangle TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime