TRIANGLE SAZNAJE! Sekulić nastupa na UAE Warriors protiv bivšeg Bellator i PFL borca!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prema informacijama koje smo dobili od ljudi bliskih UAE Warriors promociji, bivši UFC borac Stefan Sekulić nastupiće krajem oktobra u ovoj organizaciji!

Stefan Sekulić

Stefan Sekulić (14-4) će nastupiti na velikom UAE Warriors 24 događaju koji će iz prvih redova gledati lično i predsednik UFC-a Dana White. Neće imati ni malo lak zadatak jer ga sa druge strane oktagona čeka opasan borac iz Portugala koji iza sebe ima nasupe u Bellatoru i PFL-u.

U pitanju je Andre Fialho (13-3-0-1nc) koji predstavlja čuveni Stanford MMA. U svojoj karijeri upisao je 5 nastupa u Bellatoru uz 4 pobede i samo 1 poraz. Takođe je nastupio i na PFL turniru 2019. godine, ali se nije dobro proveo. Jedan meč je izgubio jedan se završio „no-contest“ rezultatom.

Iza sebe ima 2 pobede na UAE Warriorsu protiv Sang Hoon Yooa i Lincoln Puiga. Obe pobede su došle nokautima u prvoj rundi borbe. Pre toga je pobedio bivšeg UFC borca i nekada velike nade James Vicka.

Nakon 2 poraza u nizu u UFC-u, Sekulić iza sebe ima 2 pobede na SBC-u. Prvo je pobedio Carlo Partera pa i Zalimkhan Yusupova, sudijskim odlukama. Ovaj meč će se održati 29. oktobra na UAE Warriors 24 koji predvodi borba za titulu bantam kategorije između šampiona Vinicius de Oliveire i bivšeg UFC veterana Ray Borga.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu! 

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime