TUŽNE VESTI: Preminuo otac Khabiba Nurmagomedov, Abdulmanap!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Tužne vesti pogodile su danas borilačku javnot. Otac UFC šampiona Khabiba, Abdulmanap Nurmagomedov, preminuo je danas od posledica COVID19 virusa!

Abdulmanap je u teškom stanju bio duži period zbog srčanih problema i COVID19 virusa. Nalazio se u Moksvi, gde je i preminuo. U Moskvi je operisao srce, a COVID19 virus zadobio je u aprilu mesecu od kada je počela da se pogoršava situacija. Ovu vest su preneli vodeći ruski portali a to je učinio i čečenski lider, Ramazan Kadyrov.

Khabib Nurmagomedov bi trebao u septembru mesecu da se bori protiv Justin Gaethjea. Videćemo kako će se razvijati situacija i da li će ovo uticati na Khabiba. Poznato je da je „The Eagle“ bio jako vezan sa svog oca koji mu je kako je on uvek govorio najveći autoritet i motiv.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

TUŽNE VESTI! Otac Khabiba Nurmagomedova, Abdulmanap, preminuo je danas od posledica COVID19 virusa. Počivaj u miru legendo 🏆❗

Објава коју дели 𝚃𝚛𝚒𝚊𝚗𝚐𝚕𝚎 𝚃𝚅 𝙾𝚏𝚏𝚒𝚌𝚒𝚊𝚕 𝙰𝚌𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 (@triangle.tv) дана

Abdulmanap je preminuo u 57 godini života. U borilačkom svetu ostaće upamćen kao jedan od najboljih trenra, pogotovo u MMA, gde je sa svojim stilom borbe napravio totalnu revoluciju, što pokazuju njegovi borci poput Khabiba, Islama, Abubakara i ostalih boraca iz Dagestana. Počivaj u miru legeno i hvala ti za sve što si učinio za sport!

 

 

Poslednje vesti

Povezani članci

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime