Tyron Woodley želi meč sa Khabibom

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Bivši šampion u velter kategoriji Tyron Woodley želi da bude prvi čovek koji je uspeo da prekine dominaciju Khabiba Nurmagomedova. U razgovoru za “The Hollywood Beatdown” rekao je kako mu je želja meč sa Nurmagomedovim. Jednostavno traži nove izazove koji ka kako kaže pokreću, a Khabib je jedan od njih. Bivši šampion je rekao kako bi borba morala da se održi u dogovorenoj catchweight kategoriji do 165 pounds (74,8kg).

Foto: MMA Junkie

On je zver, a ja mislim da mi je u životu i u karijeri potrebno da napravim nešto nemoguće. Potrebne su mi stvari koje niko ne može da uradi, treba mi stvar koja će me motivisati a mislim da on sve to pruža. Nikada nisam mogao da skinem na 70kg, pa bi borba morala da bude u većoj kilaži. On je trenutno na vrhu sveta. Ja mu možda u ovom trenutnku nisam najbolja opcija.

Khabib deluje predominantno u svojoj kategoriji. Njegov skor je 28-0 (UFC 12-0). Do sada nije izgubio čak ni jednu rundu u karijeri! Nedavno je pobedio Dustina Poiriera na UFC 242. Tyron Woodley bi voleo svoj skil testirati upravo protiv najboljeg.

Foto: MMA Junkie

Znam dobro Dustina. Dustin je sparingovao sa srednjašima i poluteškašima za borbu protiv Khabiba. Želim da vidim kakav je osećaj boriti se protiv Khabiba.

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime