UFC borac uhapšen zbog otmice i mučenja na Tajlandu, otkazan njegov meč u oktobu!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC borac Khusein Askhabov (23:1, UFC 0:1) je uhapšen 5. septembra i nalazi se u velikim problemima.

Uhapšen UFC borac Khusein Askhabov

Jedan od najvećih potencijala ruskog MMA, perspektivni čečen Khusein Askhabov je trebao da se bori na UFC Fight Night 7. oktobra protiv Daniel Pinede u Las Vegasu. Ovo je bila idealna prilika da se Askhabov vrati na pobednički kolosek nakon što je prekinuo impresivan niz od 23 pobede i izgubio od Jamall Emmersa sudijskom odlukom na svom UFC debiju.

Ipak do borbe neće doći, a Khusein se nalazi u velikim problemima i mogao bi da bude osuđen na nekoliko godina zatvora! Kako prenose svi svetski MMA portalli, Khusein Askhabov je uhapšen zajedno sa svojim bratom blizancem i još 3 osobe iz Kazahstana zbog otmice i napada na italijanskog državljanina na Tajlandu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Triangle TV (@triangle.tv)

Kako se navodi u svom medijima, braća Askhabov i još 3 osobe su provalile u vilu italijanskog državljanina kojeg su kidnapovali i maltretirali nekoliko sati dok im nije otključao naloge sa kripto valutama.

Nakon što su provalili njegove kripto naloge, ukrali su iz vile sa stvarima vrednim 338 hiljada dolara među kojima su se nalazili: skupoceni sat Rolex, Macbook, dva Iphone telefona i 40 000 dolara u kešu. Nakon ovog razbojništva pobegli su u Abi Dhabi, ali su 5. oktobra uhapšeni nakon što je sud u Pukhetu podignuo optužnicu za braćom Askhabov.

Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime