UFC NAGRADIO NAJBOLJE: Poznati dobitnici bonusa na UFC 281!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC 281 nam je doneo nekoliko spektakularnih poteza i borbi, pa je na čelnicima UFC-a bilo teško izabrati najbolje i nagraditi ih.

Dustin Poirier i Michael Chandler borba večeri na UFC 281

Od 14 borbi koliko smo videli na jučerašnjem programu, samo 3 su otišle na sudijsku odluku, dok je čak 11 mečeva završeno prekidima. Na glavnom delu programa ni jedna borba nije ostavljena sudijama, a publika je definitivno uživala u celom događaju.

Na kraju čelnici kompanije odlučili su da nagrade najbolje, a to priznanje je pripalo manje-više očekivano. Bonus za borbu večeri bez dileme otišao je u ruke Dustinu Poirieru i Michael Chandleru. Ova dvojica boraca lake kategorije pružili su nam vatromet i bez dileme zaslužili ovaj bonus.

Dustin Poirier i Michael Chandler borba večeri na UFC 281

Kada je reč o „performance of the night“, bonus za „završnisu“ je dobila nova-stara UFC šampionka Weili Zhang koja je gušenjem savladala Carlu Esparzu. Kineskinja iza sebe ima dominantan nastup gde je gotovo u svakom segmentu borbe bila bolja od svoje protivnice, a na kraju je završila gušenjem.

Weili Zhang pobedila Carlu Esparzu i postala nova UFC šampionka

Bonus od 50 hiljada doalra dobio je i Alex Pereira za nokaut protiv Israela Adesanye. Ovaj fenomenalan nokaut pored bonusa od 50 hiljada dolara, doneo je brazilcu UFC titulu šampiona srednje kategorije i treću pobedu protiv svog velikog rivala Israela Adesanye.

Alex Pereira nokautirao Israela Adesanyu na UFC 281

Još jednom ponavljam, UFC 281 je događaj za pamćenje i savet za svakog ljubitelja MMA sporta da ga pogleda ukoliko to nije uradio.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime