UFC otpustio borce: Duško Todorović presudio Townsendu, teškaš završio u zatvoru!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UFC je juče rasteretio svoj roster za troje boraca. Prema izvorima koje je preneo MMA Fighting UFC se zahvalio na saradnji borcu srednje kategorije, teške kategorije i mladoj borkinji iz Australije.

Dana White predsednik UFC-a

Ben Sosoli (7-3) je došao u UFC kroz Dana White Contender Series. U najboljoj svetskoj organizaciji je upisao dva meča. U prvi je završen „no contest“ protiv Dan Hardya nakon nelegalnog udarca koji je bivša NFL zvezda uputila. Zatim sledi poraz od bivšeg protivnika Igora Pokrajca u UFC Marcos Rogério de Lime, nokautom u prvoj rundi. Pored otkaza u UFC, Ben Sosoli ispred sebe ima veliki životni problem. Teškaš iz Melburna je osuđen na zatvorsku kaznu od 22. meseca. Sosoli je radio kao obezbeđenje u jednom noćnom klubu u Melburnu gde je imao incident kada je gostu u vidno alkoholisanom stanju polomio vilicu. Težak period za Bena Sosolia

Ben Sosoli

Duško Todorović je presudio Dequanu Townsendu koji je nakon poraza od srpskog borca stigao do skora od 4 poraza bez pobede u UFC organizaciji. Popularni „Tarantula“ je dva puta nastupao u srednjoj i dva puta u poluteškoj kategoriji. U sva četiri meča dokazao je da ima veliko srce i da je jako izdržljiv, ali da kvalitetom ne pripada najboljoj svetskoj organizaciji UFC.

Dequan Townsend i Duško Todorović

UFC nije imao razumevanja ni za mladu borkinju iz Australije Nadiju Kassem, koja je debitovala pobedom u UFC-u protiv Alex Chambers, da bi potom usledio niz od 2 poraza (Montana De La Rosa i Ji Yeon Kim).

Nadia Kassem

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime