UFC plan za Korona virus: Brazilia bez publike, UFC London sa publikom, Ngannou i Rozenstruik se seli u APEX

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Predsednik UFC organizacije Dana White objasnio je kako će se najbolja svetska MMA organizacija ponašati u ovoj teškoj situaciji koja je pogodila čitav svet, sa epidemijom Korona virusa.

Najveća sportska dešavanja kao što su NBA Liga, Premier Liga, Liga Šampiona, Liga Evrope, Euro Liga, Primera, Serija A, Masters turnir u Americi, One Championship, KSW i još mnogi drugi, u potpunosti su otkazali svoje događaje do daljnjeg perioda.Veliki broj svetski poznatih sportista pozitivan je na ovaj virus.

UFC je otkrio svoje planove za svoje naredne eventove. UFC Fight Night 170 koji se održava sutra u Brazilu u Braziliji održaće se pred praznim tribinama. Ovaj event predvode Kevin Lee i Charles Oliverira. U razgovoru za ESPN, Dana White je otkrio da će UFC Fight Night 171 koji se održava 21. marta u Londonu na kojem se bori naš borac Duško Todorović, biti održan u normalnim uslovima i u planiranom terminu.  UFC on ESPN 8 koji predvode teškaši Francis Ngannou i Jairzinho Rozenstruik biće održan kao što je i planirano 29. marta ali lokacija će biti pomerena. Umesto u Columbusu ovaj event je pomeren za APEX u Las Vegasu. APEX je deo UFC Preformance Istituta koji je u vlasništvu UFC kompanije. S obzirom da će se održati event u APEX Centru, to znači da publika neće prisustvovati ovom eventu. Još uvek ne znamo sudbinu UFC Fight Night 172 koji predvode Alistair Overeem i Walt Harris. Ovaj event je planiran za Portland, a kako se prenose pojedini MMA portali i ovaj event bi trebao da bude premešten u APEX Centar.

„Svi paniče a mi umesto toga zapravo radimo na rešavanju problema! Razgovaramo sa doktorima, predstavnicima zdravstva, predstavnicima Vlade i činimo sve kako bismo pronašli način da sport učinimo sigurnim i samim tim nastavimo sa našim eventima. Situacija je takva kakva je, ovo se događa a mi ćemo činiti ono što uvek činimo – pobrinu ćemo se da se dva zdrava borca mogu boriti“, rekao je predsednik UFC kompanije Dana White

Publika se najviše brine za UFC 249 koji predvodi borba između Khabiba Nurmagomedova i Tony Fergusona. O ovom eventu White nije govorio. UFC 249 bi trebao da se održi 18. aprila.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime