UFC pokušava da ugovori meč Burnsa i Chimaeva za početak godine!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Prema informacijama koje su u javnost pustili mediji iz Rusije, UFC radi na ugovaranju meča Gilberta Burnsa i Khamzata Chimaeva.

Gilbert Burns i Khamzat Chimaev

Još uvek nema zvanične potvrde, ali renomirani ruski portal i kanal kao što je RT Sport News do sada nikada nije dao dezinformaciju i dobro su upućeni u izvore boraca sa ruskog podneblja, odakle dolazi Khamzat.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели RT Sport (@rtsportnews)

Prema njihovom pisanju, UFC je blizu dogovora meča u velter kategoriji između buvšeg izazivača za titulu Gilberta Burnsa i trenutno jedne od najvećih UFC zveda Khamzata Chimaeva, kome bi ovo defitinivno bio meč karijere. Datum i event se još uvek ne znaju, a sumnja se da bi moglo da se odbije na samom početku 2022. godine.

Gilbert Burns (20-4) je u 2021. upisao dva nastupa. U februaru je poražen u borbi za titulu od svog dugogodišnjeg sparing partnera Kamaru Usmana nakon serije od 6 pobeda u nizu. Vratio se na pobednički niz već u julu mesecu kada je savladao Stephen Thompsona jednoglasnom sudijskom odlukom.

Buns pobedio Thompsona

Khamzat Chimaev (10-0) je u ovoj godini odradio samo jedan nastup gde je više nego uverljivo savladao Jingliang Lia u 1. rundi. Nakon problema sa virusom bilo je upitno da li će Khamzat nastaviti MMA karijeru. Opasni Gilbert Burns bi mogao da nam bude pokazatelj da li je Chimaev šampionski kalibar i koliki su njegovi dometi.

Khamzat Chimaev, FOTO: mmamania.com

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime