Uroš Jurišić brani Titan FC pojas protiv timskog kolege i bivšeg UFC borca

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najbolji slovenački MMA borac Uroš Jurišić braniće Titan FC pojas u velter kategoriji protiv kolege iz American Top Team-a Michela Gravesa. Jurišić i Graves će predvoditi Titan FC 57 koji se održava u Dominikanskoj Republici 19. oktobra.

Uroš Jurišić

Jurišić je osvojio pojas u junu 2018 godine pobedom nad Jose Caseresom. Nakon toga pobedio je i Shota Gvasilu u Ljubljani. Od tada nije imao borbe. Ovo mu je prvi meč u 2019. godini. U slučaju pobede, Uroš bi verovatno trebao da dobije ugovor sa najboljom svetskom promocijom UFC. Trenutni skor mu je 10 pobeda bez poraza, a nedavno je i potpisao ugovor sa HD Fight Management agencijom koja u svom sastavu ima veliki broj UFC boraca.

Michael Graves je takođe član American Top Teama kao i Uroš. Zajedno su učestvovali čak i u The Ultimate Fighteru. Njih dvojica se i više nego dobro poznaju. Posle te sezone Ultimate Fightera, Graves je dobio ugovor od UFCa. Debitovao je na najbolji mogući način, pobedom protiv Vicente Luquea, zatim je pobedio Randy Brown-a pa je sa našim Bojanom Veličkovićem odradio nerešen meč, bez pobednika. Nedugo posle borbe sa Veličkovićem, Graves je otpušten iz UFC-a zbog nasilja nad svojom verenicom. Čak je jedva i izbegao ozbiljnu zatvorsku kaznu. Od tada je nastupio u ruskoj promociji Fight Night Global, gde ima jedan poraz i jedan nerešen meč. Svoja dva poslednja meča radio je na Titan FC i oba je pobedio. Čelnici ove promocije dali su mu priliku da napadne pojas koji drži Uroš Jurišić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Who is with me? ❤ #love #mma #teamjurisic

Објава коју дели Team Jurisic 🇸🇮 (@urosjurisic) дана

Ko pobeđuje u ovom meču ?

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime