Uroš Jurišić želi meč što pre: „Dosadilo mi je čekanje, dajte mi borbu! Ako mogu drugi moram i ja!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Urošu Jurišiću je dosadilo čekanje i želi što pre da uđe u oktagon. Uroš je objavio fotografiju na svom profilu uz poruku da ne može više da  i da želi da se bori. U objavi je označio trenutnog poslodavca KSW, ali i Brave CF i UFC organizaciju:

Dosadilo mi je čekanje.. Dajte mi borbu!!!

Potom je usledio komentar jednog od fanova da nije pošteno da sa KSW sa kojim je pod ugovorom taguje u istoj objavi i UFC, pa je Jurišić imao odgovor za taj postupak:

Treba mi meč… Predugo čekam na datum… Znam da je Corona itd ali ako mogu drugi da dobiju onda moram i ja!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

I am getting tired of waiting…give me a FIGHT!!! @ksw_mma @bravemmaf @ufc 📸 @sasa_drobac #date #opponent

Објава коју дели Uros Jurisic 🇸🇮 (@urosjurisic) дана

27 godišnji Jurišić je jedan od najvećih Evropskih potencijala velter kategorije. Mnogi su ga videli u UFC ali Uroš je nedavno potpisao ugovor sa KSW organizacijom. Da nije bilo problema sa povredama koji ga prate tokom većeg dela karijere, ko zna gde bi bio Jurišić. Iza sebe ima 10 profesionalnih mečeva i 10 pobeda. Poslednji put se borio 17. novembra 2018 protiv Shote Gvasaile. Jurišić je veliko pojačanje za roster velter kategorije KSW-a, a ceo region priželjkuje njegovu borbu sa Robertom Soldićem, o kojoj se priča već nekoliko godina. Biće zanimljivo videti kako će KSW odreagovati i sa kim i kada će se Jurišić boriti.

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime