Uroš Medić favorit po kladionicama na svom UFC debiju!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Srpski UFC borac Uroš Medić napokon će debitovati u najboljoj svetskoj organizaciji.

Uroš Medić nakon pobede na „Contender Series“

Medić je do ugovora sa UFC promocijom, stigao preko „Contender Seriesa“ gde je atraktivnim nokautom i sjajnim nastupom oduševio Danu Whitea koji nije puno razmišljao i momku iz Budisave dao ugovor najbolje svetske organizacije uz napomenu da je „Uroš zvezda večeri“. Svi smo očekivali mnogo ranije da će debitovati, čak ga je i UFC imao u svojim planovima, ali zbog povrede leđa njegov debi je morao da pričeka.

Konačno na UFC 259 gde ćemo videti krem MMA sporta i tri borbe za titule šampiona, nastupiće i naši borci Aleksandar Rakić i Uroš Medić. 6. mart je veliki dan za Srpski MMA i svi sa nestrpljenjem očekujemo taj dan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Neporaženi Medić (6-0) će se boriti sa Aalon Cruzom (8-3) koji je takođe došao u UFC preko „Contender Seriesa“. Cruz iza sebe ima meč u UFC-u gde je poražen od strane Spike Carlylea. Svetske kladionice prednost i ulogu favorita dale su srpskom borcu. Kvota na Uroša Medića iznosi oko 1,65 dok je kvota na Aalon Cruza čak 2,30. Uloga aposlutnog favorita pripada Mediću, a mi verujemo i nadamo se da će opravdati tu ulogu i ponoviti performans iz „Contendera“. Urošu želimo puno sreće i uskoro se čujemo sa njim da saznamo kako protiču prireme. Do tada ko nije poslušao intervju sa Urošem za Triangle može to da uradi u videu ispod. Zapratite TRIANGLE TV i budite u toku sa dešavanjima u MMA svetu!

YouTube player

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime