Vaso Bakočević dogovorio meč u Poljskoj protiv teškaša u disciplini koju nikada nije radio!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najpopularniji i najaktivniji balkanski borac Vaso Bakočević dogovorio je novi meč za decembar u Poljskoj.

Vaso Bakočević ugovorio meč na High League u Poljskoj

Samo nekoliko meseci nakon što je stigao do pobede u boks meču u poljskoj promociji MMA Attack protiv Mateusza Muranskog, „Psycho“ nastavlja svoju karijeru u Poljskoj, ali ovoga puta u drugoj promociji.

Njegov naredni meč održaće se 10. decembra u Poljskoj u „High League“ promociji. Zanimljivo, biće ovo meč u disciplini koju Vaso još uvek nije probao. Bakočević će se boriti po K1 pravilima ali sa rukavicama za MMA protiv teškaša Dawida Zaleckog.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

O njegovom protivniku ne znamo previše. Radi se o popularnom liku u Poljskoj koji ima jedan meč i pobedu u High League po K1 pravilima, bori se u teškoj kategoriji. Predhodni Vasov protivnik je bio poluteškaš, a sada će se oprobati sa teškašem u novoj disciplini.

 

„Potpisao sam za High League kao što sam i želeo, ali karma je krenula da me roka jako. Umesto Mini Majka dobio sam za protivnika teskasa Dawida Zaleckog. Nadimak mu je CRAZY.. Pa jedva čekam da vidimo ko je luđi.
Pazite ovo sad. Nije MMA, nije Boks, nije Bareknuckle. Debitujem u K1 ali normalno ne sa balončićima već sa extreme K1 malim rukavicama od 4oz. Usro sam se živ ju ju..“ napisao je Vaso na svom Instagram profilu
Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime