Vaso Bakočević vs. Borys Mankowski Co-Main event u Zagrebu na KSW51

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najbolji crnogorski MMA borac i najveća zvezda u regionu, Vaso Bakočević sastaće se sa Borysom Mankowskim u Zagrebu na KSW 51. Njih dvojica će biti Co-Main event.

Foto: MMARocks.PL

Jako dobro uprarivanje od strane KSW-a. Vaso Bakočević se vraća u KSW, poslednji njegov nastup bio je na KSW 33 potiv Anzora Azhieva. U poslednje vreme Vaso je ozbiljnije pristupio svojoj karijeri i odma se vide rezultati. U nizu je od 6 pobeda, a njegov poslednji poraz bio je onaj na Bellatoru protiv Andreya Koreshkova. U poslednjih 16 mečeva, zabeležio je čak 14 pobeda. Potencijalna pobeda nad Mankowskim bi Vasa lansirala u vrh lake kategorije u KSW-u.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Alo @martinlewandowski čujemo li se Baki? Nešto mi je špil oslabio moramo to pojačat 😂 Nakon 5 godina vraćam se u najjaču evropsku organizaciju @ksw_mma Potpisan je ugovor na 4 borbe,a prva je već 9 novembra u Zagreb na #ksw51🇭🇷 Borim se u Co-MainEventu protiv još jednog bivšeg KSW šampiona Borysa Mankowskog u catchweight kategoriji do 73kg ( uspio sam izbjeći kidanje noge do 70kg😂) Nakon što sam izdominirao KSW šampiona 70kg Jewtuszka i Sowinskog u 66kg red je da i bivšeg welter šampiona spakujem i pošaljem u paket doma… Moja prognoza je da će Mankowski da bude nokautiran unutar 2 runde,pokupimo keš i zapalimo Baki nemam ti kad… Karte kupite na http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/ksw-51-zagreb-arena-534342/event.html Znate šta da očekujete od mene 🗡💣 #teampsycho

Објава коју дели Vaso „Psychopath“ Bakocevic (@vaso_psycho) дана

Borys Mankowski je bivši velter šampion KSW-a, pojas je držao u rukama čak 3 godine. U nizu je od 3 poraza u 3 jako teška meča. Mamed Khalidov, Roberto Soldić i Norman Parke su bila njegova 3 poslednja protivnika. Radi se o izuzezno ozbiljnom protivniku kome ova pobeda mnogo treba i od koje će možda zavisiti njegova sudbina u KSW-u.

Ova borba neće biti u lakoj kilaži do 70kg, već u dogovorenoj 73kg. Sigurni smo da će ovaj meč biti prava poslastica za sve ljubitelje MMA, jer su oba borca srčana i idu do kraja. Očekuje nas pravi rat!

Očekujemo u narednim danima i potvrde za ostale momke iz regiona. Za sada se samo zna Vasov i Erkov protivnik. Aleksandar Ilić, Filip Pejić, Savo Lazić, Antun Račić, Miloš Janičić i Stipe Bekavac su na rosteru KSW-a.

Vasi želimo puno sreće i nadamo se pobedi!

Poslednje vesti

Povezani članci

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime