Vaso i Želva prošli vagu i odradili „prijateljsko suočavanje“ pred sutrašnji meč u bare knuckle!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Završeno je merenje boraca za sutrašnji Megdan pod nazivom „na ruke“ koji se održava u Sremskoj Mitrovici.

Vaso Bakočević i Bojan Kosednar pred sutrašnji Megdan

Glavna borba večeri je duel između Vasa „Psycho“ Bakočevića i Bojana „Želve“ Kosednara u Bare Knuckle disciplini (boks bez rukavica). Na današnjem merenju obojica boraca su postigli odgovarajuću kilažu (75 kilograma) pa nas sutra očekuje „vatromet“.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Borci su kao i u najavi ove borbe, pokazali poštovanje jedan prema drugome i odradili „prijateljsko“ suočavanje, ali su najavili da sutra neće biti emocija i da nas očekuje vatromet. O tome je govorio Psycho na svom Instagram profilu:

Moj protivnik Želva je jedan od rijetkih koje poštujem i gotivim kao lika i kao borca…i konačno da odradim meč sa nekim bez zle krvi…još golim šakama 😍…obično ti mečevi najviše pruže … Bude fina fina pa Severina 🤣 Negoo sutra kad udjemo u ring sav taj respect ide kroz prozor jer dolazim da pobjedim i uradiću šta god je potrebno da tako i bude 😎 #bareknuckle je moja igra i jedini sam na kardu koji se već oprobao u ovome i znam kako funkcioniše za razliku od ostalih 😉 Želvi samo iskreno želim da prodje bez povrede a za ostalo ne mogu nista da mu obećam…

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vaso „Psycho“ Bakocevic (@vaso_psycho)

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime