Vaso najavio meč sa Croatom: „Sledeći meč mi je protiv onog smeća!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Vaso Bakočević je izgleda preboleo poraz od Ivice Truščeka na FNC 3 i nastavlja tamo gde je stao. Nije mnogo odmarao posle meča, brzo se vratio u salu kako bi spreman dočekao takmičarski deo koji predstoji. Poznato je da su oktobar i novembar najudarniji meseci u MMA sportu i tada borci imaju najviše posle. Vaso za to ne mora da brine, bukiran je preko cele godine, ali na sreću svih ljubitelja MMA u regionu sada bi trebalo da sledi ono što svi čekamo već duže vreme, Vaso vs. Croata.

Kao što znamo njihov duel je zakazan za April i trebao je da predvodi Megdan, ali je otkazan zbog korona virusa. Od tada je prošlo dosta vremena, mnogo stvari je izrečeno i sa jedne i druge strane pa je sada ovaj duel još iščekivaniji. Dodatno je sve rasplamcano na FNC 3 u zagrebu gde su se borili i Vaso i Croata. Vaso je izgubio od Ivice Trušeka dok je Francisco Barrio pobedio Aleksandra Jankovića. Vaso nije imao svoj dan, dok je Croata odradio možda i najbolji meč u karijeri. Sada publika u regionu još više želi da vidi ovaj meč. Spominjao se Megdan kao potencijalni organizator, ali sve je izvesnije da bi ovaj meč mogao da bude dodat na KSW u slučaju da dođe ove godine u Zagreb. Ovaj meč definitivno zaslužuje da se nađe na fight cardu za Zagreb a po nekim procenama preti da bude „najgledaniji meč u regionu“.

Vaso Bakočević je danas na svom profilu potvrdio potvrdio da će upravo „Croata“ biti njegov sledeći protivnik. Jedan od fanova je upisao Psihopatu kada je njegov sledeći meč i protiv koga, na šta je ovaj odgovorio:

Protiv onog smeća Panćija (nadimak Francisca)… Coming soon !

Čeka se odgovor Croate, a uskoro bi trebalo i da saznamo više detalja o ovom duelu. Jedno je sigurno, očekuje nas zanimljiv period.

Poslednje vesti

Povezani članci

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime