Vaso „smrvio“ protivnika, Terzić ugušio Kengura! ARMMADA rezultati

Završen je prvi događaj nove srpske MMA promocije „ARMMADA“ koji je održan u nedelju 22. maja u Kikindi.

Vaso Bakočević pobedio Dragoljuba Stanojevića na Armmadi

Prepuna hala Sportskog centra „Jezero“ je uživala u prvom događaju ARMMADE, a čak nekoliko stotina ljudi je ostalo ispred hale i nije moglo da uđe unutra i uživa u pravom MMA spektaklu.

U glavnoj borbi večeri Vaso Bakočević (41-20) je pobedio Dragoljuba Stanojevića (11-10) nakon što je ugao borca iz Prijedora odlučio da preda borbu na kraju prve runde. Bakočević je veći deo runde bio na Stanojeviću i radio iz gornje pozicije, ali tvrdi Stanojević je uspevao da se iščupa iz izuzetno teških situacija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

Zadavao je „Psycho“ snažne udarce, ali Stanojević je uspeo da „preživi“ prvu rundu. Ipak ugao Dragoljuba je odlučio da ne uđu u drugu rundu jer je njihov borac bio znatno iscrpljen. Pobeda Vasa Bakočevića tehničkim nokautom, što je njegova 41. pobeda u MMA.

„Povratnik“ u kavez Aleksandar Terzić (8-2) priredio je jedan od najboljih performansa u svojoj MMA karijeri. Terzić je pobedio Miladina „Kengura“ Kolarskog (4-4) gušenjem u prvoj rundi borbe. Aleksandar je odlično radio na zemlji. Zauzeo je dobru i dominantu poziciju koju je uspeo da održi i na kraju završi protivnika.

Aleksandar Terzić pobedio Miladina Kolarskog

Ion Taburceanu (5-1) je pobedio Dušana Ilića (3-1) nokautom u 2 rundi borbe. Moldavac je bio dosta dominantniji u odnosu na srpskog borca i odneo pobedu u jako zanimljivom i atraktivnom meču.

Ion Taburceanu pobedio Dušana Ilića

Perspektivni teškaš iz Crne Gore, Milenko Stamatović (1-0) upisao je pobedu u profesionalnom debiju gde je savladao Gorczyca Alexandrua (0-3) tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Milenko Stamatović debitovao pobedom na Armmadi

Dževad Muftić (8-7) je u svom 15. nastupu pobedio Predraga Jovanovića (2-5) „Von Flue“ gušenjem koji retko imamo priliku da viđamo.

Dževad Muftić savladao Predraga Jovanovića

Ivan Šofran (2-0) je savladao Jovana Kandić (3-2) „arm trianglom“ u prvoj rundi borbe. Šofran i Kandić su pružili zanimljiv meč i čestitamo im obojici na tome.

Ivan Šofran ugušio Jovana Kandića

Nelu Bogdan (1-1) je pobedio Nikolu Đurđeva (1-1) jednoglasnom sudijskom odlukom nakon 3 runde odlične borbe. Đurđev je bio odličan u prvoj rundi i malo mu je nedostajal oda završi protivnika, ali u drugoj pogotovo u trećoj rundi, kao da nije bio to taj borac. Šteta.

Nelu Bogdan bolji od Nikole Đurđeva

Aleksandar Mihailović (3-2) je stigao do svoje druge pobede za redom na prvom događaju ARMMADE, gde je pobedio Tudora Racotana (0-1) tehnčkim nokautom u prvoj rundi borbe. Mihailović je do pobede stigao snažnim GNP udarcima.

Aleksandar Mihailović pobedio Tudor Ratocana

ARMMADA rezultati:

  • 1. Aleksandar Mihailović pobedio Todor Racotana tehničkim nokautom TKO (Punches) 1R 3:03
  • 2. Nelu Bogdan pobedio Nikola Đurđeva jednoglasnom sudijskom odlukom (Unanimous) 3R 5:00
  • 3. Ivan Šofran pobedio Jovan “Cole” Kandića gušenjem (Arm Triangle) 1R 4:25
  • 4. Dževad Muftić pobedio Predraga Jovanovića gušenjem (Von Flue) 2R 4:42
  • 5. Milenko Stamatović pobedio Gorczyca Alexandru tehničkim nokautom TKO (Punches) 1R 4:58
  • 6. Ion Taburceanu pobedio Dušana Ilića tehničkim nokautom TKO (Punches) 2R 0:37
  • 7. Aleksandar Terzić pobedio Miladina “Kangaroo” Kolarskog gušenjem (Arm Triangle) 1R 2:45
  • 8. Vaso Bakočević pobedio Dragoljuba Stanojevića tehničkim nokautom TKO (predaja iz ugla) 1R 5:00

 

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime