Veličković napada SBC pojas u Novom Sadu protiv Kancheva!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Serbian Battle Championship je danas objavio glavnu borbu za naredni SBC Revenge 29 koji se održava 07.11. u Novom Sadu. U borbi za titulu šampiona velter kategorije sastaće se šampion Vladislav Kanchev i Bojan Veličković.

Bojan Veličković (17-10-2) bivši UFC i PFL borac nakon pobede u debitantskom meču na SBC 27 nastavlja svoju misiju a to je šampionski pojas SBC organizacije. Veličković je odradio odličan nastup protiv do tada neporaženog Brazilca, a sledeća stanica je Vladislav Kanchev.

Vladislav Kanchev (11-5-2) je aktuelni SBC šampion velter kategorije. Dva puta je nastupio na SBC-u i oba puta je pobedio prekidom. Na svom debitantskom meču bio je bolji od Iranskog borca Nasar Kalantaria, da bi na SBC 27 pobedio opasnog Brazilca Lincoln Puiga i postao šampion velter kategorije. Bugarski borac će ispred sebe imati najtežeg protivnika u dosadašnjoj karijeri, bivšeg LFA šampiona, prvog Srpskog UFC borca i polufinalistu PFL-a Bojana Veličkovića.

Za sada ovo je jedina borba koja je objavljena za SBC 28 Revenge, kako navode iz organizacije, ovaj događaj će biti najveći SBC događaj do sada. Jedva čekamo da vidimo ostatak fight carda. Bojanu želimo puno sreće i nadamo se da će postati SBC šampion!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime