VELIKI UDARAC! Jedan od najboljih boraca napustio KSW organizaciju!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Po mnogima najbolja Evropska MMA organizacija KSW doživela je „veliki udarac“ i ostala bez jednog od najboljih boraca na rosteru.

Roberto Soldić i Abus Magomedov

Čovek koga su mnogi videli kao budućeg šampiona KSW organizacije, od danas zvanično nije više deo iste. Abusupiyan „Abus“ Magomedov (24-4) danas je objavio na svom Instagram profilu da više nije deo KSW organizacije. Abus se zahvalio orgnaizaciji i čelnim ljudima i objavio da se njegov menadžment (UFD Menadžment) nije dogovorio sa organizacijom o saradnji. Naveo je i čečenski borac da se za njegove usluge interesuje nekoliko svetskih promocija, tako da Abus neće mnogo razmišljati o svojoj budućnosti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@abus_magomedov је поделио/ла објаву

Abus je u KSW organizaciju došao kao veliko pojačanje iz PFL-a i mnogi su ga videli kao potencijalnog šampiona. Na žalost, publika je imala prilike da ga gleda samo jednom u KSW oktagonu kada je ekspresno savladao Cesary Kesika i naneo mu prvi poraz u karijeri. Glavni razlog što Magomedova nismo gledali na poslednjim KSW događajima je suspenzija koju je dobio od organizacije jer je učestovao u neredima u oktagonu nakon duela Jurišića i Musaeva koji znamo kako se završio.

Biće zanimljio videti gde će ovaj odlični borac nastaviti svoju karijeri. Nakon odlaska Aleksandra „Jokera“ Ilića koji takođe nije želeo da produži ugovor sa KSW organizacijom, odlazak i Abusa Magomedova će biti veliki udarac za srednju kategoriju.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime