(VIDEO) BRUTALAN Nokaut Stošića i Erslana! Poraz Pejića i Monike!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Večerašnji KSW 61 bio je polovičan za borce sa Balkana. Stošić i Erslan su slavili nokautima, dok su Pejić i Kučinič poraženi večeras.

Filip Pejić, Darko Stošić i Ivan Erslan

Darko Stošić je BRUTALNO nokautirao Michal Kitu u svom drugom nastupu na KSW. Kratak period (2 nedelje) za koji je imao da se spremi nije bio problem srpskom borcu da još jednom pokaže svoje najjače oružje. Darko je kao i u prvom meču oborio protivnika na pod iz udarca. Nakon pobede prozvao je šampiona Phill De Friesa i verovatno obezbedio napa na titulu u Puli.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Triangle TV (@triangle.tv)

 Ivan Erslan stigao je do vrlo važne pobede i nokautirao iskusnog i bivšeg izazivača za titulu Przemysław Mysiala. Erslan je nokautirao Poljaka u prvoj rundi i vratio se na pobednički niz. Ovom pobedom „kupio je sebi kartu“ za KSW u Puli koji bi trebao da se održi 4. septembra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KSW (@ksw_mma)

Filip Pejić nije uspeo da „šokira svet“ i nanese poraz bivšem šampionu Salahdine Parnasseu. Opasni Francus je savladao Pejića u drugoj rundi gušenjem (RNC). Oprezno su obojica boraca ušla u meč, ali na kraju je francuz pokazao svoju klasu i savladao „Nitra“. I pored poraza, Pejić je odradio sasvim dobar meč.

Monika Kučinič je izgubila jednoglasnom sudijskom odlukom od Karoline Owczarz. Poljakinja je nametnula svoj stil i držala na podu kikbokserku iz Slovenije.

Zapratite TRIANGLE TV i uživajte u najboljem MMA sadržaju!

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime