(VIDEO) Cejudo odbranio titulu i povukao se iz sporta: „Danas odlazim u penziju, uradio sam dovoljno!“

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Henry Cejudo je imao još jednu impresivnu borbu i uverljivu pobedu. Možda nam nije simpatičan i omiljen lik, ali moramo da priznamo da je vrhunski borac, sa ovom pobedom možda i najbolji borac bantam kategorije.

„Triple C“ je do pobede stigao prekidom, samo 5 sekundi pred kraj 2. runde. Možda je prekid bio preran, ali ne smemo da osporimo dominaciju Cejuda cele 2 runde nad Dominick Cruzom. Bivši šampion nije imao rešenje za Cejuda. Sve nas je šokirao u intervjuu nakon meča u oktagonu, kada je kao grom iz vedra neba objavio da se povlači iz sporta i da je ovo njegova poslednja borba:

Možeš me proučiti i pripremiti se za mene, ali ja imam fenomenalnog trenera koji je pripremio taktiku. Mogu vam biti neobičan i čudan, ali znam se itekako dobro boriti. Nemilosrdan sam. Mislim da sam najveći borac svih vremena, nito nema ono što sam ja postigao. Osvojio sam i obranio titulu u dve kategorije, a imam i ovo zlato oko vrata ako neko nije znao (zlatna medalja sa Olimpijskih igara u rvanju).

Ja sam zadovoljan sa svojom karijerom. Uradio sam dovoljno u ovom sportu. Želim da odem i uživam u životu. Imam 33 godine, sad imam devojku koja je rekla da želi da zasnujemo porodicu. Od svoje 11 godine sam žrtvovao sve što imam u životu da bih došao do ovde i to mi niko ne može oduzeti. Danas odlazim u penziju. 33 mi je godine i srećan sam sa onim što sam napravio u svojoj karijeri. Triple C je gotov!“

YouTube player

Ovom izjavom je Henry Cejudo šokirao ceo svet i bacio u razmišljanje. Da li je stvarno kraj ili je ovo samo jedna od šala koje često ima „Triple C“?

Da li je Cejudo stvarno završio karijeru?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Poslednje vesti

Povezani članci

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime